Exalto Wiper Technologies

Over ons

Exalto Wiper Technologies ontwerpt, produceert en levert kwaliteitsruitenwissers voor plezier-, beroepsvaart en treinenbouw. Onze ruitenwissers worden getest onder zware omstandigheden zodat u ten alle tijden zeker bent van goed zicht.

Jarenlange ervaring in deze markt gecombineerd met een hoog niveau van technische kennis, heeft geresulteerd in duurzame en betrouwbare ruitenwissers. Exalto maakt complete wissystemen, bestaand uit motoren, armen, bladen, bedieningspanelen en wassystemen. Wij produceren ruitenwissers speciaal voor de maritieme markt. Maritieme weersomstandigheden eisen veel van de materialen waarvan de wissers gemaakt worden. Daarom vindt u alleen materialen van de allerbeste kwaliteit in uw wissysteem, zoals rvs, brons en duurzaam rubber. Alles wordt uiteraard intensief getest voor gebruik in maritieme toepassingen.

In onze ruitenwisserwerkplaats werken onze mensen iedere dag alleen maar met ruitenwissers. Zo hebben we een rijkdom aan ervaring en vakmanschap opgebouwd. Wij werken met de allerbeste gereedschappen en materialen en durven daarom gerust te stellen dat we de perfecte omstandigheden hebben om het beste ruitenwissersysteem voor uw toepassing te produceren.

Zo kunnen we aan al uw wisserwensen voldoen en bent u er zeker van dat u de beste producten geleverd krijgt. Exalto hanteert korte levertijden, wat in de scheepsbouw zeer gewaardeerd wordt.

Maakt u zich vooral geen zorgen over welk wissysteem u het beste kunt bestellen. Onze wisserspecialisten kunnen u daar mee helpen. Zij kunnen u te allen tijde van advies voorzien, zodat uw ruitenwissersysteem accuraat, betrouwbaar en naar uw wensen werkt. Mochten zich problemen voordoen, dan is het onze prioriteit om die zo snel en goed mogelijk op te lossen. Wij produceren en leveren de beste wissystemen, we leveren snel en we kunnen aan uw wensen voldoen. Dit alles zorgt ervoor dat Exalto een echte ruitenwisserspecialist is.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top