Heinen & Hopman

Over ons

Heinen & Hopman biedt alle diensten en systemen met betrekking tot verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling voor alle schepen en offshore-toepassingen.

Heinen & Hopman werkt samen met merknamen zoals Daikin, Mitsubishi Electric en Carrier voor al uw airconditioningbehoeften, zowel voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, kantine of stuurhuis. We geven veel om de behoeften van onze klanten en werken samen met hen om het beste systeem te kiezen dat aan hun behoeften voldoet. Op verzoek kunnen we ook merken installeren zoals Panasonic, LG en Toshiba.

Service
Heinen & Hopman biedt ook on-site service in andere Europese landen. Vanuit ons netwerk van wereldwijde dochterondernemingen kunnen we hoogwaardige service bieden aan alle schepen.

Ventilatie voor binnenschepen
Ventilatie is van bijzonder belang op binnenvaartschepen, waar het cruciaal is om motoren en machinekamers te koelen.

Wij bieden de volgende diensten voor uw ventilatiebehoeften:
Machinekamer ventilatie
Uitlaat en toevoer ventilatie
Ontgassen ventilatie
Luchtstroomschema’s/ drift eliminators
Brandkleppen

Overdruk installatie
Overdruksystemen zijn een cruciaal onderdeel geworden in de scheepvaart en bijna elke tanker en binnenvaartschip zijn ermee uitgerust. We zien ook een toenemend aantal overdruksystemen op drogeladingschepen.

Waarom een overdruksysteem installeren?
Overdruk is een ventilatiesysteem dat een bepaalde ruimte op een hogere luchtdruk houdt om de vorming van dampen te voorkomen.

Service & onderhoud
Periodiek onderhoud wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde en ervaren onderhoudstechnici om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren. Onze ingenieurs staan altijd klaar om installaties te repareren.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top