Logic Vision

Over ons

LOGIC VISION

Wij zijn Logic Vision. Dé ERP-/softwareleverancier voor de Maritieme Industrie. Inmiddels bestaan wij al ruim 20 jaar. Met een team van 45 vakspecialisten ondersteunen wij onder andere scheeps- en jachtwerven, toeleveranciers, dienstverleners en sleepbedrijven bij het effectiever en efficiënter werken aan de hand van onze bedrijfssoftware. Dagelijks ondersteunen wij meer dan 100 organisaties, met meer dan 3.000 gebruikers met onze software-oplossingen.

———————————————————————————

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Komen de namen Navision of Dynamics NAV u bekend voor? Onze oplossingen zijn gebaseerd op Dynamics 365 Business Central. Van oorsprong is dit een Deens softwarepakket dat in 2002 werd overgenomen door Microsoft. Sinds 2018 is de naam veranderd in Dynamics 365 Business Central.

CLOUD
Niet alleen de naam is veranderd, maar ook de mogelijkheden zijn uitgebreid. Zo is ERP niet alleen meer (on premise) toegankelijk voor grote organisaties, maar nu ook volledig beschikbaar in de cloud voor kleinere organisaties binnen het mkb.
Veel kleinere organisaties hebben te maken met vergelijkbare frustraties omtrent software. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

• Werken met dubbele data
• Eilandautomatisering
• Onvoldoende inzichten in de bedrijfsprocessen
• Handmatige processen die teveel tijd kosten

In Dynamics 365 Business Central Cloud komen al uw bedrijfsprocessen samen:
• Eén applicatie voor al uw bedrijfsprocessen
• Veilig in de cloud voor een vast bedrag per maand
• Altijd en overal toegang tot uw meest actuele bedrijfsinformatie
• Automatische updates
• Korte implementatietijd

INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN
Daarnaast blijven de integratiemogelijkheden zich uitbreiden. Onder andere met Office 365 (onder andere Word, Excel en Outlook) en het Microsoft Power Platform (Power BI, PowerApps, Power Automate). Dit alles met als doel om de productiviteit te verhogen!

———————————————————————————

SHIPVISION 365

Naast standaard Dynamics 365 Business Central hebben wij onze eigen specifieke modules ontwikkelt voor jachtbouwers: ShipVision 365
U wilt uw bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afstemmen en overzicht in uw logistiek, werkzaamheden en financiën creëren?

Dat kan met ShipVision 365, een op maat gemaakt softwaresysteem op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ontwikkeld voor en door de maritieme sector.

JACHTBOUW
SCHEEPSBOUW
TOELEVERANCIERS
DIENSTVERLENERS

SHIPVISION 365 IS UW STANDAARD BEDRIJFSSOFTWARE

Binnen al uw processen is het schip of onderdelen daarvan gekoppeld aan de procesinformatie.
Hierdoor kunt u alle laatste ontwikkelingen eenvoudig terugvinden vanuit het schip of onderdeel. Hierdoor besparen u en uw collega’s veel tijd.

POWERED BY MICROSOFT

Office 365
Doordat er een sterke integratie met Office 365 is, verzendt u uw
documenten met Outlook en haalt u uw gegevens snel en simpel naar Excel en Word. Met Teams wordt alles samengebracht in een gedeelde werkruimte. U kunt overal werken en uw teamleden kunnen gemakkelijk chatten, samenwerken aan bestanden en werken met favoriete apps.

Power Suite
Met Power BI, Microsoft Automate en PowerApps kan iedereen in uw bedrijf snel en gemakkelijk gegevens analyseren, workflows automatiseren om de bedrijfsproductiviteit te verbeteren en aangepaste apps bouwen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

consultant1

JUNIOR CONSULTANT

Het betreft een dienstverband van 40 uur per week.

Wat ga jij doen?
Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als Junior Consultant inventariseer jij de wensen van de klant, om dit vervolgens om te zetten naar mooie ICT oplossingen. Met jouw kennis, inzicht en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties goed te analyseren. Je werkt mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.
Als Junior Consultant zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach (ervaren Consultant) jouw werkzaamheden uitvoeren. Gezien ook het internationale karakter van de werkzaamheden, komt het voor dat je op regelmatige basis voor een korte periode in het buitenland verblijft.

Lees verder »
man1

JUNIOR (APP) DEVELOPER

Wat ga jij doen?
Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als (Junior) Developer houd jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van maatwerk in Dynamics 365 Business Central. Naast programmeren houd jij je bezig met het ontwerpen van koppelingen met andere systemen, het kritisch meedenken met collega’s en het verdiepen in de nieuwste technologieën. Met jouw kennis, inzicht en drive weet jij ingewikkelde situaties goed te analyseren en ben jij in staat de wensen van de klant te vertalen naar mooie kwalitatieve oplossingen. Met jouw innovatieve brein werk je mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.

Als Junior Developer zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach (ervaren Developer) jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit biedt jou de kans om het beste uit jezelf te halen en verder te ontwikkelen als (Senior) Developer.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top