P.S. Marine Coatings BV

Over ons

WIJ HOUDEN UW SCHIP IN TOPCONDITITE.
PS Marine Coatings is in 1984 gestart als verfleverancier van PPG/SIGMA COATINGS in de binnenvaart. In de loop van de jaren zijn er andere verfmerken aan het assortiment toegevoegd: Jotun Paints, Chugoku Marine Paints Ltd. (CMP), Seajet en Boero. Tevens hebben wij de schuurproducten van Mirka. Hierdoor hebben wij een ruime keuze in ons assortiment, met als voordeel dat wij voor elk project het beste verfproduct kunnen adviseren en leveren.

ONDERSTEUNING IN DE KEUZE VAN DE JUISTE COATING PRODUCTEN.
PS Marine Coatings heeft reeds 30 jaar ervaring met verfproducten in de maritieme wereld. De ervaring die wij in die jaren hebben opgedaan in combinatie met constante bijscholing, zorgt ervoor dat er binnen het bedrijf uitermate goede kennis is m.b.t. conservering van maritieme objecten.

RUIME VOORRAAD > SNELLE LEVERTIJD
Het servicecentrum, dat gevestigd is in Alblasserdam, beschikt over een grote opslagcapaciteit. Hierdoor kunnen wij een korte levertijd garanderen. Daarnaast beschikken wij over een eigen kleurmakerij. Bijna elk gewenste kleur kunnen wij voor uw opkleuren in het gekozen verfproduct.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top