RBC Brandbeveiliging Nederland BV

Over ons

RBC Brandbeveiliging houdt u veiligheidsmiddelen in topconditie. Dit doen wij middels periodiek onderhoud of het complete onderhoudsproces in handen te nemen.
Onze onderhoudsdeskundigen zorgen er voor dat uw organisatie altijd up-to-date is. Zo kunt u garant staan voor de veiligheid van uw medewerkers. Bij RBC kunt u als opdrachtgever op elk gewenst moment alle onderhouden materialen online raadplegen. Dat geeft rust.
Indien gewenst houden wij voor u bij wanneer het tijd is voor onderhoud. Wij ontzorgen u graag.

RBC brandbeveiliging is een REOB erkend onderhoudsbedrijf.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Opleiding tot Brandwacht

Opleiding tot Brandwacht

Wat doet een brandwacht?

Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke en risicovolle werkzaamheden en werkzaamheden in besloten ruimten zoals o.a. las, snij en spuitwerkzaamheden.

Een brandwacht zorgt actief voor een veilige werkplek bij onze klanten in de maritieme en petrochemische sector (werkgebied van Maasvlakte II tot aan de Moerdijk, tevens actief in Zeeland en Noord-Holland) en je weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid alsnog te waarborgen. Bijvoorbeeld door het controleren van de persoonlijke beschermingsmiddelen en of er wel veilig gewerkt kan worden.

Lees verder »
Medewerker Scheepswerf

Medewerker Scheepswerf

Als medewerker scheepswerf ga je aan de slag in de dag of avonddienst op een scheepswerf in Kinderdijk of Krimpen aan den IJssel. Ben jij fysiek fit en durf jij deze uitdaging aan? Reageer direct!

Je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen van steigerbouw- en afzettingsmaterialen. Je assisteert bij het plaatsen van afzettingen, zowel op de scheepswerf, op het reeds afgebouwde gedeelte van het schip maar ook in de scheepshal. De materialen worden door de kraanmachinisten op de door jou aangewezen plek geplaatst, waarna jij zorgt voor de veilige afzetting voor het productiepersoneel. Tevens ben je verantwoordelijk voor het kleine magazijn op de werf waar de materialen die nodig zijn om de afzettingen te plaatsen opgeslagen liggen. Je hebt een zelfstandige taak, wordt aangestuurd door de coördinator en samen met jouw collega’s werk je veilig op locatie en vormen jullie een goed team.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top