Sip Marine B.V.

Over ons

SIP Marine is een innovatief bedrijf in het ontwerpen en leveren van scheepsschroeven. Door toepassing van uitgebreide kennis, eigen ontwerp-software en moderne technieken zoals CFD worden uitmuntende resultaten behaald.

Sip Marine ontwikkelt high-end scheepsschroeven en voortstuwingssystemen voor megajachten, binnenvaartschepen, snelvarende schepen, visserijschepen en workboats. Hierbij worden de nieuwste technieken en ontwerpgereedschappen gebruikt als SIPPROP©, een door onszelf ontwikkeld systeem, en FineTM/Marine CFD. Omdat we alles wat buiten de huid van de romp steekt en de invloeden die water en wind daarop hebben meenemen in onze 3D CAD modellen kunnen we de schroef perfect visualiseren, onderzoeken en optimaliseren.

Bij SIP Marine willen we meer zijn dan alleen een leverancier van schroeven. We streven er naar een (sparring-) partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van consultancy op projectbasis tot een geïntegreerde aanpak van consultancy, ontwerp en levering van scheepsschroeven en straalbuizen. Wij kunnen zelfs complete scheepsrompen ontwerpen. Dat we de lat voor onszelf continu hoger leggen spreekt voor zich: World leader word én blijf je natuurlijk niet zomaar.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top