THB Verhoef B.V.

Over ons

THB Verhoef bv is een Benelux-exploitant en leverancier voor hoogwaardige sleutelcomponenten voor uw scheeps- / stationaire diesel- en gasmotoren (sinds 1981).

Als exclusief agent voor verschillende gespecialiseerde OE-fabrikanten in deze regio bieden wij snelle leveringen uit voorraad, prijsbepaling in batch-formaat, knowhow, garantie en reparatie. Alle onderdelen worden gekenmerkt door de fabrieken die wij bedienen en worden volledig gecontroleerd, Europees gemaakt, gespecificeerd, gekwalificeerd en indien nodig verbeterd.

Samen met MWH produceren wij kleppen en bijbehorende producten voor cilinderkoppen. We hebben bijna alle componenten op voorraad die worden gebruikt op cilinderkoppen voor 86 verschillende motortypes.

Miba Bearing Group – een specialist in motorlagertoepassingen en productie van lagers. Van ontwikkeling tot materiaalkeuze tot logistiek, wij bieden innovatieve oplossingen en kosteneffectieve producten die zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Sinds 1963 hebben DUAP samenwerkingsovereenkomsten gesloten met enkele van de belangrijkste motorbouwers, bijvoorbeeld de gebroeders Sulzer, S.E.M.T. Pielstick en Wärtsilä voor wie DUAP moderne injectiesystemen voor hun motoren heeft ontwikkeld en geproduceerd.

Goetze (Federal-Mogul) zuigerveren voor motoren met grote boring zijn er specialiteit. Ze zijn volledig toegewijd aan deze technologie en kunnen alles bieden vanuit één enkele bron: R&D, ringpakket, gasstroom en dynamische analyse, gieterij, bewerking, galvaniseren en testen.

Eibach-productietechnologie wordt wereldwijd erkend als toonaangevend op dit gebied, vandaar zeer sterke verenstaallegeringen, hun geavanceerde CNC-wikkelproces, hun hoogwaardige corrosiebescherming en de legendarische levensduur van onze componenten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top