Vemasys

Over ons

Alle markten worden steeds veeleisender, differentiatie is complexer dan voorheen.

Wij zijn van mening dat een belangrijke onderscheidende factor voor veel maritieme bedrijven is het verbeteren van de logistieke prestaties met gecentraliseerde gegevens

Het opbouwen van een informatie gestuurde supply chain is de hoogste prioriteit voor supply chain executives. Het benutten van elk stukje data uit elke stap van de supply chain kan een enorme meerwaarde betekenen voor bedrijven. Het zorgt voor end-to-end zichtbaarheid voor alle partijen, grotere efficiëntie en geoptimaliseerde processen.

Volgens Harvard Business Review wordt het gedefinieerd als “het vermogen om de grenzen van onze kennis te begrijpen en die kennis aan te passen aan een andere omgeving dan waarin deze is ontwikkeld.” Met andere woorden, het gaat erom de context van situaties te beschouwen bij het zoeken naar zakelijke inzichten door big data. Het beschikbaar hebben van gegevens uit alle aspecten van de supply chain (inclusief productie-, e-commerce- en detailhandelsgegevens) zal het gemakkelijker maken om processen te verbeteren en de toekomst beter te plannen. De onbewerkte gegevens zelf zijn echter niet voldoende.

Met het Vemasys-platform, dat gegevensopschoning en voorspellende analyses mogelijk maakt, kunt u de onbewerkte gegevens omzetten in bruikbare inzichten die tijdig kunnen worden gedeeld met alle relevante belanghebbenden in de waardeketen.

Het realtime delen van gegevens met al uw partners is belangrijk. De inzichten die u verzamelt, zijn mogelijk niet alleen nuttig voor u, maar ook voor uw partners. Aan het einde van de dag kan dit type gegevensuitwisseling in de logistiek helpen om de operationele efficiëntie te verbeteren door de fluctuerende klantvraag, externe factoren en de activiteiten van uw partners vast te leggen. Bovendien zal het de transparantie verbeteren en alle belanghebbenden helpen hun processen te stroomlijnen, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van uw processen en de algehele prestaties van uw bedrijf worden verbeterd.

VEMASYS is het enige digitale binnenvaartplatform dat end-to-end zakelijke controle en een naadloze gebruikerservaring aanbiedt voor toegang tot alle gegevens op elk apparaat, via kenniswerker, planner, boordpersoneel, stuwadoor en elke andere use-case in uw organisatie.

Ga met ons mee op onze reis …

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top