Van der Leun

About us

Van der Leun works with 170 specialists all over the world on installation projects in the maritime, construction, dredging, and offshore industries. Our specialist areas are organized in three divisions: Maritime Installations, Metal Machining, and Electrical Engineering. These divisions work together to provide innovative, reliable and integrated solutions for leading companies all over the world.

Marked product

Jobs

Gebouw-afbeelding-3

LEERLING MONTEUR ELEKTROTECHNISCHE PANELEN

Ben jij geslaagd voor je VMBO? En interesse in Electrotechniek?
Wil je werken en leren op MBO Niveau 2 of 3?
Wij hebben plaats voor: Leerling monteur Elektrotechnische Panelen

Wat ga je doen:
Als leerling paneelbouwer leer je besturingskasten te maken voor elektrische installaties op schepen en in gebouwen.
Je leert het monteren van elektrotechnische panelen . Het aanbrengen van bedradingen, het samenstellen van panelen tot het aansluiten van meet en regel onderdelen, elektrotechnische schakelingen en coderingen.
Je leert Elektrotechnische tekeningen kunnen lezen.
Je leert met meetapparatuur controleren van de aansluitingen en het opsporen en verhelpen van onjuistheden en storingen.
Je werkt 4 dagen en gaat 1 dag naar school of je werkt 5 dagen en gaat 2 avonden naar school.

Read more »
Gebouw-afbeelding

VOORMAN UTILITEIT EN INDUSTRIE

Van der Leun Electrobouw B.V. is de partner voor de aanleg en uitbreiding van elektrische installaties in de industrie en utiliteitsbouw. Van der Leun Elektrobouw B.V. is gespecialiseerd in de volledige integratie van de verschillende systemen in magazijn, kantoor of winkel.

Van der Leun Electrobouw B.V. levert ook losse systemen, waaronder licht-, kracht- en verlichtingsinstallaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, CCTV en domotica.
Ook service en onderhoud van installaties nemen we uit handen. Zo blijft de klant verzekerd van een goed functionerende en veilige installatie.

Van der Leun Electrobouw BV heeft vol op werk. Ons team is daadkrachtig, enthousiast, dienstverlenend en collegiaal. Voor uitbreiding van ons team zoeken wij een:

Read more »
Chef Werkplaats Panelenbouw

Chef Werkplaats Panelenbouw

Ben jij van nature een leider? Houd jij het overzicht? Vind je het ook leuk om een team te motiveren en het beste uit anderen te halen? En bovenal hou je ervan om een mooi product te maken?

Van der Leun Installatiebouw B.V. zoekt per direct een:

Chef Werkplaats Panelenbouw
Als chef werkplaats coach je en geeft je leiding aan een zeer divers team van ca 10 monteurs Panelenbouw variërend van zeer ervaren monteurs, uitzendkrachten tot BBL leerlingen en stagiaires.
Door een goede capaciteits- en productieplanning realiseer je een efficiënte productie.
In samenwerking met de Supply Chain Manager, draag je zorg voor de kwaliteit van de eindproducten van de Werkplaats.
Je bent het aanspreekpunt van de werkplaats en waar nodig even hands-on.
Daarnaast draag je het bedrijfsbeleid uit en je zorgt voor het naleven van de veiligheidsregels.
Je durft beslissingen te nemen, los je kleine irritaties op en je ziet het als een uitdaging om het complete team naar een hoger niveau te tillen

Read more »

Contact us

Scroll to Top