A. Nobel en Zn Bunkerservice BV

Over ons

Algemeen
Nobel houdt al 50 jaar wereldwijd uw schepen in de vaart. Met 4.500m2 aan warehousing, opslag, zeer veel verschillende soorten filters en overige scheepsbenodigdheden. Nobel bestaat uit drie divisies: filtration & separation, bunkeren en de scheepswinkel.

Nobel is het centrum voor alle filters, brandstoffen, smeermiddelen en welke scheepvaartbenodigdheden dan ook. Snelheid van levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding staan bij ons hoog in het vaandel. Nobel is hét adres waar de klant zich over de scheepsuitrusting geen zorgen meer hoeft te maken!

Filtration & Separation
De dienstverlening binnen deze divisie van Nobel is veelomvattend. Als marktleider beschikken wij over een modern magazijn (4.500 m2) met daarin het meest complete aanbod aan filters en toebehoren. Direct uit voorraad leveren wij 8.000 producten aan onze klanten in Europa en daarbuiten.

Wij adviseren machinisten, (hoofd)inkopers en superintendents. Niet voor niets doen wij al jaren zaken met de grootste offshore en onshore bedrijven wereldwijd. Het omvangrijke assortiment originele filters en equivalenten – gecombineerd met de jarenlange kennis en het brede dienstenpakket – biedt ons als distributeur die toegevoegde waarde om elk type klant dagelijks met raad én daad terzijde te staan.

Wij staan erom bekend elk (technisch) probleem op te kunnen lossen. We zijn sterk in het reviseren en het reconditioneren van filterunits. Wij zijn in staat om filterunits helemaal te maken zoals de klant dat wenst.

Als marktleider in de maritieme sector hebben wij de positie om niet alleen op productniveau met u mee te denken over de beste oplossing, maar ook als het gaat om het verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO) binnen uw bedrijf.

Bunkeren
Nobel is full-service dienstverlener voor de sector binnenvaart, zeevaart, dredging en offshore. Vanuit Zwijndrecht verlenen wij wereldwijd onze service aan de rederijen. Wij zijn de one-stop-shop voor de levering van smeerolie, gasolie, AdBlue, drinkwater, LNG, hoge kwaliteit scheepsartikelen en filters. En de reiniging van olie en brandstoffen.

Binnen ons familiebedrijf ontwikkelden wij gedurende 5 decennia de kennis die ons in staat stelt om inkopers, superintendents en machinisten bij rederijen en particulieren dagelijks met raad en daad terzijde te staan.

Scheepswinkel
Het leveren van scheepsbenodigdheden uit onze ruim opgezette winkel (500 m2) in Zwijndrecht is onderdeel van de totale dienstverlening bij Nobel.

We hebben een breed assortiment van o.a. veiligheidsartikelen, werkkleding, lasbenodigdheden, gereedschappen, verven, touwen en boodschappen. Speciale artikelen die we niet op voorraad hebben, bestellen wij voor u. Welk product dan ook! Daarom zijn wij hét adres voor de binnenvaart en zeevaart, wereldwijd.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top