Alphatron Marine Bv

Over ons

De binnenvaartafdeling van Alphatron Marine heeft sinds de oprichting een onstuimige groei meegemaakt. Dit komt mede door een goed functionerend servicenetwerk in Europa. De samenwerking met JRC heeft geresulteerd in een aantal verschillende modellen rivierradars: van de JMA-608 tot de JMA-610. De ontwikkeling van innovatieve producten heeft gezorgd voor vernieuwing in de binnenvaart. Wij maken gebruik van bestaande technieken die bewezen zijn in de binnenvaartbranche en hebben zo een veelzijdig productenpakket samengesteld dat uitblinkt in betrouwbaarheid en veiligheid.

Alphatron Marine biedt op maat gemaakte producten aan voor de binnenvaartmarkt omtrent navigatie en communicatie. Zo kunnen wij een modern stuurhuis voorzien van een volledige navigatiepakket waarbij alle instrumenten op elkaar worden afgestemd. Ook voor bestaande schepen is er gedetailleerde apparatuur beschikbaar, waarbij de prijs net zo belangrijk is als het design.

Wij staan garant voor een uitstekende service van onze binnenvaartproducten. Een team van servicemonteurs staat dag en nacht klaar om u verder te helpen bij eventuele problemen met apparatuur. Daarnaast maken we graag gebruik van een uitgebreid netwerk van dealers in het binnen- en buitenland om u altijd en overal optimale service te kunnen bieden.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top