European Pump Services BV

Over ons

European Pump Services is gespecialiseerd in verkoop, installatie en engineering van eenvoudige tot zeer geavanceerde pompsystemen welke inzetbaar zijn binnen de Maritime Logistics.

Door het klantspecifiek engineeren van systemen kan aan praktisch alle klanteisen en wensen worden voldaan zonder dat de geldende wet- en regelgeving uit het oog wordt verloren. Wij hebben een eigen serviceafdeling die nieuwe pompinstallaties inbedrijf stelt, reparatie en revisie werkzaamheden verricht en preventief onderhoud uitvoert.

European Pump Services biedt de meest efficiënte en betrouwbare oplossingen met de laagste totale kosten door gevestigde ervaring en voortdurende innovatie.

Uit onze lijn ITT Bornemann pompen levert EPS diverse typen 2-schroefspindelpompen (wormpompen), uit onze lijn ITT Goulds levert EPS diverse typen centrifugaalpompen en zijn van beide pomplijnen alle onderdelen ook nog apart te bestellen.

Om aan de huidige wet- en regelgeving te voldoen is EPS VCA*, ISO 9001 en IECEx 03 gecertificeerd.

Daarnaast kunnen wij diverse pompinstallaties testen in onze eigen proefstand tot 4000 m3/uur.

Gemarkeerd product

Vacatures

engineer-op-schip

allround service engineer

Begrijp jij maar al te goed dat als de pompen bij de klant stil staan, dat dát niet goed is? Kun jij razendsnel de oorzaak van storingen vinden én oplossen?

Je wordt onderdeel van onze professionele serviceafdeling, die zowel bij de klant aan boord van een schip en/of bij petrochemische bedrijven technische problemen oplost of in onze eigen werkplaats, in Nederland of internationaal. Naast het oplossen van storingen voer je goed en grondig onderhoudswerkzaamheden uit aan pompen voor olietransfer of brandblusdoeleinden. Het spreekt voor zich dat je goed voor je eigen gereedschap en spullen zorgt. Mocht je het toch niet helemaal zeker weten, kun je altijd terugvallen op het leidinggevende serviceteam.

Je hebt tenminste een aantoonbaar Technisch MBO 4 diploma en 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of als bedrijfsautotechnicus of dieselmonteur. Je beschikt over diverse rijbewijzen (B, C, E).
Wij werken internationaal en jij bent goed in de Nederlandse en Engelse taal?

Lees verder »
logo-EPService

E&I engineer voor industriële automatisering

Kun jij een verkooporder vertalen naar een technisch haalbaar installatie ontwerp? Denk jij in oplossingen in plaats van in problemen? Kom dan bij EPS werken!

Je vertaalt de functionaliteitsbehoefte van de klant in hedendaagse, praktische en uitvoerbare technische oplossingen. Als leidraad stel je specificaties op waarin technische kenmerken zijn vastgelegd als ook leveringsomvang, ontwerpbasis en algemene beschrijving. Daarbij draag je zorg voor de juistheid en actualiteit van de technische productinformatie en -documentatie. Projectvoorstellen toets je op technische haalbaarheid. Mochten zich technische problemen voordoen, kun jij een innovatieve oplossing aandragen.

We gaan ervan uit dat je een MBO+ / HBO diploma hebt in megatronica of elektrotechniek met vier jaar werkervaring. Je bent bekend met softwarematige besturingen (PLC’s). Je spreekt en schrijft goed in het Nederlands en in het Engels omdat wij nu eenmaal internationaal werken en jij ook met onze klanten spreekt.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top