Holland Shipyards Group

Over ons

Holland Shipyards Group is al bijna 40 jaar een begrip in de maritieme industrie. We zijn een innoverend bedrijf, onder andere gedreven door de wens om efficiënte en groene concepten op de markt te brengen.

Holland Shipyards Group is actief in verschillende markten, variërend van veerponten, sleep- en werkboten, baggerschepen en vrachtschepen tot offshore, accommodaties en scheepsreparaties. In al deze segmenten voegen we vanuit onze eigen visie waarde toe.

Onze focus ligt op het ontwerpen en bouwen van een schip waarmee u een eigen koers vaart. Of het nu gaat om het toepassen van de meest efficiënte voortstuwingsmethodes, het reduceren van onderhoudskosten of door andere inventieve oplossingen.

Bij alles wat we doen kijken we voorbij de gebaande paden en hebben we een alternatieve benadering van de standaard in de markt. Onze flexibiliteit en betrokkenheid als team garanderen het succes van uw project. We willen zien dat het schip naar behoren, of zelfs boven verwachting presteert in haar werkgebied!

Any challenge, any time!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top