Logic Vision

Over ons

ShipVision 365

U wilt uw bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afstemmen en overzicht in uw logistiek, werkzaamheden en financiën creëren?

Dat kan met ShipVision 365, een op maat gemaakt softwaresysteem op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ontwikkeld voor en door de maritieme sector.

JACHTBOUW
SCHEEPSBOUW
TOELEVERANCIERS
DIENSTVERLENERS

SHIPVISION 365 IS UW STANDAARD BEDRIJFSSOFTWARE

Binnen al uw processen is het schip of onderdelen daarvan gekoppeld aan de procesinformatie.
Hierdoor kunt u alle laatste ontwikkelingen eenvoudig terugvinden vanuit het schip of onderdeel. Hierdoor besparen u en uw collega’s veel tijd.

POWERED BY MICROSOFT

Office
Doordat er een sterke integratie met Office is, verzendt u uw
documenten met Outlook en haalt u uw gegevens snel en simpel naar Excel en Power BI.

Power Suite
Met Power BI, Microsoft Flow en PowerApps kan iedereen in uw bedrijf snel en gemakkelijk gegevens analyseren, workflows automatiseren om de bedrijfsproductiviteit te verbeteren en aangepaste apps bouwen.

Teams
Met Teams wordt alles samengebracht in een gedeelde werkruimte. U kunt overal werken en uw teamleden kunnen gemakkelijk chatten, samenwerken aan bestanden en werken met favoriete apps.

WAAROM WERKEN MET LOGIC VISION?
Microsoft Gold Certified Partner
De mensen van Logic Vision zijn de drijvende kracht achter ShipVision 365. Twintig jaar geleden adviseerde Microsoft om ons te specialiseren in de maritieme sector. Dat pakte goed uit: we zijn nu dé ERP-partner voor maritiem Nederland!

Gemarkeerd product

Vacatures

consultant1

JUNIOR CONSULTANT

Het betreft een dienstverband van 40 uur per week.

Wat ga jij doen?
Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als Junior Consultant inventariseer jij de wensen van de klant, om dit vervolgens om te zetten naar mooie ICT oplossingen. Met jouw kennis, inzicht en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties goed te analyseren. Je werkt mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.
Als Junior Consultant zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach (ervaren Consultant) jouw werkzaamheden uitvoeren. Gezien ook het internationale karakter van de werkzaamheden, komt het voor dat je op regelmatige basis voor een korte periode in het buitenland verblijft.

Lees verder »
man1

JUNIOR (APP) DEVELOPER

Wat ga jij doen?
Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als (Junior) Developer houd jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van maatwerk in Dynamics 365 Business Central. Naast programmeren houd jij je bezig met het ontwerpen van koppelingen met andere systemen, het kritisch meedenken met collega’s en het verdiepen in de nieuwste technologieën. Met jouw kennis, inzicht en drive weet jij ingewikkelde situaties goed te analyseren en ben jij in staat de wensen van de klant te vertalen naar mooie kwalitatieve oplossingen. Met jouw innovatieve brein werk je mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.

Als Junior Developer zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach (ervaren Developer) jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit biedt jou de kans om het beste uit jezelf te halen en verder te ontwikkelen als (Senior) Developer.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top