Lubricoat Nederland BV

Over ons

Lubricoat Nederland B.V. is de enige officiële dealer van ADDINOL Lube oil GMBH in de Benelux. ADDINOL is de oudste Duitse oliemaatschappij die in 1936 al synthetische smeerolie, diesel en benzine maakte volgens het Fisher-Tropsch principe het tegenwoordige GTL.

Lubricoat is al 35 jaar bezig op het gebied van smeerolie en smeervetten. Lubricoat heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en gebruiken van high end smeermiddelen waardoor goede resultaten gegarandeerd worden.

In de binnenvaart en visserij leveren wij een totaalpakket aan smeermiddelen die gericht zijn op het verlengen van standtijden en het beschermen van motoren en tandwielkasten. Wij volgen onze olie altijd met analyses zodat we kwaliteit kunnen garanderen.

Ons assortiment is zeer uitgebreid, met meer dan 600 verschillende producten bereiken wij bijna alle productgroepen met een focus op scheepvaart, tandwielkasten, brandstoftoevoegingen en (bio)gasmotoren.

Naast het volledige assortiment van ADDINOL heeft Lubricoat ook zijn eigen lijn met smeervet. Deze lijn genaamd LC Dratag bestaat uit verschillende smeervetten die breed kunnen worden toegepast.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top