Mastervolt B.V.

Over ons

Mastervolt maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening. Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 Watt tot 40.000 Watt. Onze elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten zoals marine, mobiel, offshore, industrieel, solar autonoom en infrastructuur.

Samen sterker:
Mastervolt is onderdeel van Power Products, LLC, en maakt samen met andere vooraanstaande merken deel uit van de afdeling Marine, Mobile & Industrial. Ancor, BEP, Blue Sea Systems, CZone, Lenco, Marinco, Mastervolt en ProMariner zijn al tientallen jaren actief als onafhankelijke aanbieders van innovatieve elektrische oplos­singen en hebben nu hun krachten gebundeld. Samen bieden wij het grootste en meest complete elektrische assortiment, voor elke denkbare toepassing.

Hoogwaardige technologie, optimale prestaties:
Sinds de oprichting in 1991 is Mastervolt een sterke innovatie-gedreven onderneming. De productontwikkeling vindt plaats in drie zeer geavanceerde R&D centra in Amsterdam (NL), Auckland (NZ) en Wisconsin (VS), waar onze engineers continue nieuwe wegen zoeken om baanbrekende technologie te koppelen aan optimale prestaties.

Service van wereldklasse:
De meerwaarde van Mastervolt zit in het vermogen om te innoveren. Om producten, technologieën en systemen van de hoogste kwaliteit te bieden, gekoppeld aan de beste service wereldwijd. De passie en inzet van onze mensen maken het verschil. Wij zijn Mastervolt. The Power to be Independent.

Wereldwijd netwerk:
Mastervolt biedt expertise en ondersteuning in drie geografische gebieden wereldwijd: de Amerika’s, EMEA en APAC. Met kantoren en partners in meer dan 80 landen zijn onze klanten, waar ook ter wereld, verzekerd van een accurate service op maat, zonder oponthoud. Alle Mastervolt-partners maken deel uit van onze eigen online community. Hier kunnen zij trainingen aanvragen, vragen stellen, kennis vergaren en de meest recente productconcepten en -verbeteringen bespreken. Dit garandeert een adequate ondersteuning en service voor onze klanten.

Innovatie:
Baanbrekende technologie zit in ons DNA. De vakkundige engineers van Mastervolt vertalen de technologie van morgen in ultieme prestaties voor vandaag. Mastervolt omarmt geavanceerde technologieën om haar koppositie te behouden. Onze werknemers zijn constant op zoek naar betere manieren om nieuwe en bestaande producten te ontwerpen, ontwikkelen, testen en verbeteren, maar ook om ze sneller te verzenden, betere ondersteuning te bieden en onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.

Systeemoplossingen:
Mastervolt is, ongeacht de sector of toepassing, altijd gefocust op energie-oplossingen en het leveren van componenten die zo ontworpen zijn dat ze makkelijk in uitgebreide systemen kunnen worden geïntegreerd. Van een accu die met kwaliteitsbedrading verbonden is aan efficiënte conversieproducten, tot complete digitale schakeltechnologieën voor controle en bewaking, die met één vinger te bedienen zijn. Mastervolt biedt flexibele en op maat gemaakte systemen, inzetbaar voor elke toepassing.

Integratie:
Succes is het resultaat van een goede samenwerking. Systemen worden steeds complexer, de klant vraagt meer comfort, en (CAN-)communicatie maakt vrijwel elke vorm van integratie mogelijk. Naast het leveren van deze systemen – volledig geïntegreerd en overzichtelijk – bieden wij de mogelijkheid om maximaal zakelijk rendement te halen uit de samenwerking met onze partners. Met elkaar leveren wij een volledig geïntegreerd systeem dat uitstekend werkt en alle benodigde componenten bevat.

Premium merken:
Met ’s werelds meest vooraanstaande maritieme merken onder één dak bieden wij een compleet productaanbod voor iedere vraag. Mastervolt breidt het aanbod constant uit met producten die klanten in staat stellen om complete(re) systemen te bouwen, en biedt deze producten aan via één verkooppunt. Met dit one-stop-shop principe heeft u toegang tot al onze merken en kunt u uw ‘share of wallet’ in elk systeem vergroten.

Klantgerichtheid:
De wereldwijde klantgerichtheid is een belangrijke pijler binnen onze activiteiten. Daarnaast reageert Mastervolt snel op nieuwe marktontwikkelingen. Dit bepaald welke markten wij bedienen, en hoe wij ons bedrijf en producten positioneren. Wij geven onze klanten de bevestiging dat zij investeren in hoogwaardige technologie, geavanceerde systemen en een superieure ondersteuning en service. Mastervolt werkt continu aan het uitbouwen van haar wereldwijde A-merk imago, daarbij geholpen door onze uitgebreide kennis van markten en klanten, gebaseerd op diepgaande onderzoeken en analyses.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top