Observator Vision

Observator Vision

Over ons

Omdat Observator is opgericht door een groep reders, in 1924, is de maritieme industrie onze thuismarkt. Wij weten dan ook dat het weer van grote invloed kan zijn aan boord van een schip: de reflectie van de zon, de schittering van het water, de regendruppels op de ramen. Als totaalleverancier van een breed scala aan producten en systemen gaan wij de strijd aan met de vier seizoenen en het bijbehorende samenspel van donker en licht, nat en droog.

Oorspronkelijk zijn de zonneschermen en ruitenwissers van Observator Vision ontwikkeld en geleverd voor binnenvaart- en zeeschepen. Of het nu gaat om veerponten, cruiseschepen, baggerschepen, vissersboten, tankers of luxe jachten.

Echter, door op de toenemende vraag van andere markten in te spelen, zijn de zonneschermen en ruitenwissers ook geoptimaliseerd voor andere toepassingen, bijvoorbeeld woningen, kantoren, kraancabines, verkeerstorens, enzovoorts.

Als een ISO-9001-2015 gecertificeerd bedrijf, passen wij de hoogste kwaliteitsnormen toe op onze producten. Van standaard types en uitvoeringen tot maatwerk. Voor ieder vraagstuk heeft Observator Vision een passend, kwalitatief antwoord, ongeacht de branche waar we aan leveren.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top