Partyservice Nederland

Over ons

Partyservice Nederland is het evenementenbureau voor Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. Van idee tot uitwerking, wij creëren de meest spraakmakende events. We beschikken over prachtige en unieke locaties maar toveren graag uw bedrijf om tot waanzinnige feestlocatie. Elk evenement is compleet naar wens in te vullen inclusief catering. Met onze passie en creativiteit verrassen wij u met de meest originele ideeën.

Vergaderen, regelen, de dagelijkse bezigheden, sparren met collega’s, zakelijke afspraken: een gemiddelde werkdag is zo gevuld. Naast alle inspanningen is een beetje ontspanning op zijn tijd wel zo prettig. Laat dat maar aan evenementenbureau en cateraar Partyservice Nederland over. Van personeelsfeest tot jubileum en van een feestelijk moment bij het slaan van een eerste paal tot aan catering tijdens de feestdagen: overal kan in worden voorzien. We verlenen services bij opdrachtgevers, maar heeft daarnaast ook de beschikking over eigen locaties, zoals Pompgebouw de Esch in Kralingen, partyschip De Ameland in Rotterdam en partyschip Marlina in Spijkenisse.

Elk detail krijgt de aandacht die het nodig heeft en we werken zo veel mogelijk met duurzame en biologische streek- en seizoensproducten. Elk evenement is compleet naar wens in te vullen inclusief, met onze passie en creativiteit verrassen wij u met de meest originele ideeën.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top