Rivertech
Rivertech

Rivertech

Over ons

Rivertech levert hoogwaardig en betrouwbaar nautisch en technisch management voor luxe riviercruisers die voor internationale touroperators de Europese rivieren bevaren. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 400 werknemers wordt er vanuit 3 Europese locaties gewerkt. De meerderheid van ons personeel bestaat uit nautische en technische experts zoals kapiteins, ingenieurs en matrozen die aan boord werken en vanuit de kantoren gedegen ondersteuning krijgen. De nautische afdeling zorgt voor accurate routings, havenreserveringen en totaal vlootbeheer. Terwijl onze goed opgeleide technische mensen zorgen voor veilig varen en probleemloze scheepswerking, zowel aan boord, tijdens het varen als in de haven. Wij beheren uw schip in overeenstemming met de internationale wet- regelgeving die van toepassing is voor de binnenvaart.

Nieuws

Vacatures

ASSISTANT FINANCIAL EN ADMINISTRATIVE MANAGER

Ben jij altijd bezig met cijfers, ben je secuur en werk je graag mee aan een juiste, tijdige en volledige financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Rivertech, op bedrijventerrein IJsseloord in Arnhem levert nautisch en technisch management voor luxe passagiersschepen. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 400 werknemers wordt er vanuit 3 Europese locaties gewerkt. De meerderheid van ons personeel bestaat uit nautische en technische experts zoals kapiteins, machinisten en matrozen die aan boord werken en vanuit de kantoren gedegen ondersteuning krijgen. Rivertech heeft 33 schepen in beheer wat veel administratie met zich mee brengt. In verband met de groei en verdere professionalisering van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een fulltime Assistant financial and Administrative manager. Je rapporteert aan de Financial and Administrative manager.

Vacatureadvertenties bekijken »

TECHNISCH MANAGER MARITIEM

Rivertech technisch en nautisch management zoekt per direct een gedreven en flexibele Technisch Manager met ervaring in de maritieme industrie. Bij voorkeur iemand met ervaring in de binnenvaart of passagiersvaart, die gewend is aan een dynamisch en internationaal werkveld.

Rivertech levert hoogwaardig en betrouwbaar nautisch en technisch management voor luxe riviercruisers die voor internationale touroperators de Europese rivieren bevaren. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 400 werknemers wordt er vanuit 3 Europese locaties gewerkt. Ons personeel bestaat uit nautische en technische experts zoals kapiteins, engineers en matrozen die aan boord werken en vanuit de kantoren gedegen ondersteuning krijgen.

Vanwege een groeiende vloot zijn wij ter uitbreiding van onze technische dienst op zoek naar een goed opgeleide Technisch Manager.

Vacatureadvertenties bekijken »

CORPORATE ENGINEER

Als Corporate Engineer heb je de supervisie over een team van machinisten aan boord van verschillende schepen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische inspecties aan boord en daar waar nodig ondersteun en begeleid je de machinist in zijn werkzaamheden. Ook het trainen van nieuwe machinisten behoort tot jouw taken. In geval van ziekte of uitval kan het voorkomen dat je een schip moet overnemen, wij gaan ervan uit dat dit geen problemen oplevert.

Vacatureadvertenties bekijken »

1E KAPITEIN

Als 1e kapitein ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de volledige werking van het schip. De belangrijkste verantwoordelijkheid die je hebt, is ervoor te zorgen dat het schip veilig van punt A naar punt B komt. Je bent een ervaren navigator die de leiding heeft op het schip. 1e kapiteins moeten ook bekend zijn met de verschillende onderdelen van het schip en het succesvol kunnen bedienen. Kapiteins dragen verantwoordelijkheid voor een goede staat van het schip en de apparatuur aan boord goed te onderhouden en eventuele problemen op te lossen. Ook heb je de leiding over de bemanning van het schip en ben je verantwoordelijk voor hun algehele prestaties. Tijdens de reis zijn 1e kapiteins ook verantwoordelijk voor de operatie gerelateerde activiteiten. Kapiteins moeten in staat zijn om effectief te communiceren, snelle beslissingen te nemen en gemakkelijk te navigeren.

Vacatureadvertenties bekijken »

2E KAPITEIN

Als 2e Kapitein ben je verantwoordelijk voor de gehele veilige scheepsoperatie, de navigatie, het manoeuvreren, de aansturing en het toezicht op alle nautisch-technische zaken. Deze functie omvat een beleefde communicatie met veel verschillende mensen in verschillende situaties. U moet op de hoogte zijn van alles wat er op het schip gebeurt.

Vacatureadvertenties bekijken »

MATROOS

Als matroos assisteer je bij het aanmeren en afvaren van het schip en zorg je dat de gasten veilig van en aan boord kunnen komen door het plaatsen van bijvoorbeeld loopbruggen. Daarnaast zijn de belangrijkste verantwoordelijkheden van een matroos het onderhouden, repareren en reinigen van alle scheepsuitrusting, inclusief het schip zelf.

Je helpt bij alle aspecten van scheepsoperaties en navigatie, terwijl je open communicatielijnen met de rest van de bemanning en officieren behoudt. Rivertech zoekt experts die over alle volgende vaardigheden beschikken bij het in dienst beschikken over een Dienstboekje voor matrozen. Verder zijn de volgende eigenschappen wenselijk;

Communicatieve vaardigheden, fysieke fitheid, aandacht voor detail, mechanische vaardigheden en het vermogen om te multitasken.

Vacatureadvertenties bekijken »

MACHINIST

Als machinist ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige werking van alle machines aan boord van het schip en het uitvoeren van alle machinewerkzaamheden in alle technische ruimtes aan boord. Je bent verantwoordelijk voor alle reparatie- en onderhoudsactiviteiten aan het hele schip, evenals alle technologische problemen. Je moet rapporteren aan de kapiteins en met hen spreken over prioritaire taken zoals alle huidige technische problemen, hun status, materialen, enzovoort.

Vacatureadvertenties bekijken »

TECHNISCH ASSISTENT / PLANNER

Als Technisch Assistent / Planner bij Rivertech ben je een belangrijke schakel tussen onze interne afdelingen, onze leveranciers, ons management en de ingenieurs aan boord van de riviercruisers die varen op de grote Europese waterwegen. In deze dynamische positie werk je vanuit ons kantoor in Arnhem en ben je de assistent van de Technisch Directeur.

Jouw profiel
– Bij voorkeur heb je professionele ervaring in scheepsmanagement of een gerelateerde industrie als technisch assistent, management assistent of een soortgelijke rol.
– Je werkt graag zelfstandig, bent goed georganiseerd en een teamspeler.
– Je hebt goede kennis van geschreven en gesproken Engels en Duits. Frans zou mooi zijn.
– Expert kennis van MS Office is essentieel en je bent bereid om met andere digitale toepassingen te werken die in het bedrijf worden gebruikt.
– Je bent een flexibele zelfstarter, met een proactieve houding.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top