THB Verhoef

THB Verhoef

Over ons

THB Verhoef bv is een Benelux-exploitant en leverancier voor hoogwaardige sleutelcomponenten voor uw scheeps- / stationaire diesel- en gasmotoren (sinds 1981).
THB Verhoef is een familiebedrijf dat wereldwijd actief is in het in- en verkopen van onderdelen voor diesel- en gasmotoren in de scheepsvaart. Wij zijn een groothandelsdistributeur van technische onderdelen voor diesel- en gasmotoren. voornamelijk voor marine maar ook voor industriële toepassingen.
In 1981 zijn wij gestart als een klein familiebedrijf, inmiddels uitgegroeid tot een bekende en uitstekende naam in de markt met meer dan dertig jaar ervaring en deskundigheid. De kracht van THB Verhoef is een grote strategische voorraad aan onderdelen die snel en accuraat geleverd worden. De cultuur van THB Verhoef kenmerkt zich door een platte organisatie en werkt in een grotendeels open kantoor waardoor er korte lijnen zijn.
Als exclusief agent voor verschillende gespecialiseerde OE-fabrikanten in deze regio bieden wij snelle leveringen uit voorraad, prijsbepaling in batch-formaat, knowhow, garantie en reparatie. Alle onderdelen worden gekenmerkt door de fabrieken die wij bedienen en worden volledig gecontroleerd, Europees gemaakt, gespecificeerd, gekwalificeerd en indien nodig verbeterd.

Samen met MWH produceren wij kleppen en bijbehorende producten voor cilinderkoppen. We hebben bijna alle componenten op voorraad die worden gebruikt op cilinderkoppen voor 86 verschillende motortypes.

Miba Bearing Group – een specialist in motorlagertoepassingen en productie van lagers. Van ontwikkeling tot materiaalkeuze tot logistiek, wij bieden innovatieve oplossingen en kosteneffectieve producten die zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Goetze (Federal-Mogul) zuigerveren voor motoren met grote boring zijn er specialiteit. Ze zijn volledig toegewijd aan deze technologie en kunnen alles bieden vanuit één enkele bron: R&D, ringpakket, gasstroom en dynamische analyse, gieterij, bewerking, galvaniseren en testen.

Eibach-productietechnologie wordt wereldwijd erkend als toonaangevend op dit gebied, vandaar zeer sterke verenstaallegeringen, hun geavanceerde CNC-wikkelproces, hun hoogwaardige corrosiebescherming en de legendarische levensduur van onze componenten.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top