The Strong Accuservice

Over ons

De derde generatie specialisten van The Strong Accuservice houden zich dagelijks bezig met de verkoop en montage van accu’s en aanverwante artikelen voor bedrijven en particulieren. Een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf is de kennis die wij bezitten over accu’s. Dankzij deze brede kennis over accu’s en de kennis van de vele verschillende branches waarin onze klanten opereren, komen we als geen ander met een naadloos aansluitend advies.

Hierin onderscheiden wij ons zelf van andere leveranciers zoals garagebedrijven, dealers en webshops. Zo zijn wij ervan overtuigd dat alleen een lage kostprijs niet gerealiseerd wordt door de laagste aanschafprijs maar juist door een goed advies dat op de langere termijn voordeliger zal uitpakken. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u niet te veel betaald.

Indien u op zoek bent naar kwaliteit, service en een betaalbare prijs, kom dan naar The Strong Accuverkoop. De echte specialist sinds 1924. U kunt ons vinden op Industrieterrein Dortse Kil I in Dordrecht.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top