Alphatron Marine aanwezig bij Maritime Industry

Beschrijving

Alphatron Marine present at Maritime Industry!

De binnenvaartafdeling van Alphatron Marine is verheugd om tijdens de Maritime Industry beurs weer terug te zijn op de vertrouwde stand L-103. Met een opvallende stand, tonen wij onze complete lijn navigatie- en communicatieapparatuur voor de Europese binnenvaart.

Na het succes van zijn voorgangers is de nieuwe JMR-611 rivierradar een nog groter succes. Goede eigenschappen van de JMA-610 zijn gebleven, verbeteringen en vernieuwingen zijn doorgevoerd met uiteindelijk een schitterend product. Het meest opvallende kenmerk is de revolutionaire sea-state functie van deze radar. In combinatie met het uiterst betrouwbare JLR-21 GPS-kompas is de radar in staat om heel slim hinderlijke golfslag te verminderen en toch kleine objecten, zoals boeien, duidelijk weer te geven. Voor gebruikers op open water is dit een zeer welkome oplossing voor een probleem dat al jaren bestaat; boeien die verdwijnen in de golfslag. Natuurlijk krijg je in normale omstandigheden een prachtig beeld op rivieren en kanalen op je scherm.

Op de beurs wordt ook de AlphaRiverPilot MFS gedemonstreerd. Na jaren trouwe dienst is dit de opvolger van de huidige AlphaPilot MF. De bediening van deze nieuwe pilot is veel inventiever door het gebruik van een klein touchscreen scherm op het bedieningspaneel. Daarnaast biedt deze veel meer mogelijkheden dan de huidige rivierpilot.

Uiteraard zal tijdens deze beurs ook de AlphaRiverTrackPilot te zien zijn; deze voldoet aan alle eisen en kan als volwaardig navigatie-instrument worden gebruikt. De TrackPilot speelt een belangrijke rol in de verdere autonomie van de binnenvaart. Het is mogelijk om de TrackPilot te koppelen aan AIS waardoor je gewaarschuwd wordt als er een ander schip op jouw trackline vaart.

Dit is slechts een kleine selectie van onze producten die wij op onze stand zullen tonen. Voor demonstraties, of gewoon een lekker kopje koffie, nodigen wij u van harte uit op onze stand waar ons team van professionals voor u klaar staat.

Scroll naar top