Balk Shipyard kiest voor upgrade

Beschrijving

Balk Shipyard heeft zich de afgelopen decennia vooral gericht op refits. Met tal van buitengewone refits en verbouwingen heeft de werf keer op keer zijn expertise bewezen. Naast de specialisatie in refits en verbouwingen, bouwt Balk Shipyard ook nieuwe superjachten. Dankzij het upgraden van het ERP systeem waarborgt het bedrijf bestaande bedrijfsprocessen en gaat het efficiënter werken.

Continuiteit van bedrijfsvoering
Doordat de huidige versie (Navision + onze shipyard module) binnenkort niet langer ondersteund wordt, werd het tijd om na te gaan denken over een upgrade zodat de continuiteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd wordt. Balk Shipyard wil haar processen graag blijven aansturen met onze standaardoplossing voor jachtbouw en scheepsbouw: ShipVision 365 op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Doordat ShipVision 365 al op maat gemaakt is voor de jacht- en scheepsbouw is maatwerk niet of bijna niet nodig. Iets waar Balk Shipyard veel waarde aan hecht. Doordat Balk Shipyard kiest voor een upgrade binnen Microsoft Dynamics kunnen een groot aantal (project)historische gegevens meegenomen worden naar de nieuwe versie.

Processen opnieuw inventariseren
Een andere belangrijke ontwikkeling is het feit dat de meeste kennis van de versie waar momenteel mee gewerkt wordt uit de organisatie verdwenen is. De upgrade biedt dan ook een mooie gelegenheid om alle processen opnieuw te inventariseren en aan te laten sluiten op de nieuwste versie van het ERP systeem zodat er efficiënter gewerkt kan worden, onder andere dankzij een verbeterde Project Control.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top