Interview CARRIERE MGZN

Beschrijving

De maritieme sector is niet alleen een uitdagende wereld voor hen die zelf varen of voor degenen die fysiek op het water betrokken zijn bij scheepsbouw. Wat te denken van de IT-specialisten die de automatisering van werven, sleepbedrijven, toeleveranciers en dienstverleners perfectioneren? Dat is wat wij doen en zijn altijd op zoek naar slimme software Developers en betrokken Consultants.

Een interview in CARRIERE MGZN met collega’s Renzo Poppeliers, Senior Consultant en Claudia Lemmens, HR-adviseur bij Logic Vison. Ze vertellen over de mogelijkheden die er ook zijn na het volgen van Maritiem gerelateerde opleidingen en hoe het werken is bij een IT bedrijf als Logic Vision.

LV bruin cafe

Over Logic Vision
De innovatieve oplossingen van Logic Vision zorgen ervoor dat maritieme bedrijven (maar ook in Olie & Gas, Productie en Handel worden systemen van Logic Vision gebruikt) efficiënter kunnen werken. Met de complete software-oplossingen van Logic Vision kunnen deze bedrijven de beste kwaliteit leveren tegen de afgesproken kosten en binnen de toegezegde doorlooptijd.

Dankzij brancheoplossingen als ShipVision 365 en TugVision 365 (respectievelijk voor de maritieme maakindustrie en de sleepvaart), gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, is Logic Vision een gevestigde naam in maritiem Nederland. Een alom gewaardeerde partner die thuis is op het water, die het jargon van de scheepvaart kent en weet hoe een schip in elkaar steekt.

Het water
Renzo Poppeliers, senior consultant, heeft zelf een scheepsbouwkundige opleiding gevolgd en kwam dus zeer goed beslagen binnen bij Logic Vision. Zó’n gespecialiseerde achtergrond is voor nieuwe consultants en software developers geen must. ‘We hebben wel meerdere collega’s die een eigen boot hebben’, vertellen hij en HR-adviseur Claudia Lemmens. ‘Die affiniteit met het water is natuurlijk meegenomen. Maar de meeste kennis van de branche doe je op in de praktijk.’

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top