IT KENNIS & INSPIRATIESESSIE

Beschrijving

Wij organiseren wij al jaren speciale klant informatiesessies. Deze IT Kennis & Inspiratiesessies zijn bedoeld om samen met onze klanten en partners te werken aan innovatieve oplossingen. Dit doen we door de verbinding te zoeken tussen de actuele vraagstukken waar organisaties mee te maken hebben en ICT. We houden bijvoorbeeld presentaties over de ins en outs die wij te weten zijn gekomen tijdens Inspire / EMEA Directions conferenties van Microsoft. We stellen Microsoft partners voor die add-ons hebben ontwikkeld die Dynamics oplossingen completer maken of nodigen een andere interessante spreker uit.

Dit keer mogen wij gebruik maken van een unieke locatie bij onze relatie Machinefabriek Bolier in Dordrecht.

Een aantal van de onderwerpen die nu aan bod zullen komen zijn de nieuwste features binnen Dynamics 365, onze Innovatie Manager Marcel Wildschut neemt onze gasten mee in alle ontwikkelingen. Sven Noomen (QBS Group) zal alles vertellen over PowerApps en Flow, hij zal tonen hoe eenvoudig het is dit zelf voor organisaties te ontwikkelen. Ook zal er een special guest inside information delen over Bill Gates, een ‘Must Hear’.

Tussendoor zorgt Jan Kreuze, Manager ICT & QA van Machinefabriek Bolier voor een uniek kijkje achter de schermen met een rondleiding. We sluiten de dag af met een heerlijke ‘Borrel & Bite’.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top