28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

NIEUW ELAN VOOR TINNEMANS FLOATING SOLUTIONS MAASBRACHT
Tinn-Silver

NIEUW ELAN VOOR TINNEMANS FLOATING SOLUTIONS MAASBRACHT

WELDRA UITBREIDING MET NIEUWE LOODS INTERIEURBOUW

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op nog geen steenworp afstand van waar opa, Pierre Tinnemans, in 1937 is opgestart met de reparatie van houten stuurhutten en houten luiken, wordt binnenkort een ultramoderne en uiterst efficiënte loods voor interieurbouw gebouwd. Directeur Geert Tinnemans timmert letterlijk aan de weg van de optimalisatie van allround scheepswerf Tinnemans Floating Solutions. Van alle markten thuis en zoals de naam zegt: geen uitdaging waar geen oplossing voor te vinden is.

Door een interne verschuiving, een nieuwe productie/afbouwloods voor de aluminium boten van Tinn-Silver op de Industrieweg 16, is er ruimte op de Veerweg 1 te Maasbracht voor de nieuwe interieurbouw loods. De interieurbouwafdeling kan deze uitbreiding goed gebruiken, want naast de gebruikelijke werkzaamheden in de binnenvaart, vinden ook bedrijven en particulieren buiten deze sector de weg naar Geert Tinnemans. Menig kantoor of badkamer in omstreken en ver daarbuiten mogen het predicaat “made by Tinnemans Interieurbouw” dragen.

Tinn-Silver is dus al weer een tijdje gesetteld in de nieuwe loods en levert momenteel een groot aantal boten uit. Uiteraard veel SI-gekeurde bijboten voor de binnenvaart, maar ook nieuwe parels. Zoals een 8 meter catamaran voor brandweer Luxemburg. Overheden zoals politie, brandweer, maar ook reddingsbrigades uit binnen- en buitenland, peildiensten zijn de afgelopen maanden geregeld te vinden geweest in de nieuwe hal waar tot op het kleinste detail de toekomstige interventieboten zijn besproken. Tinnemans bouwt aan de toekomst en is voorlopig nog lang niet klaar, aldus directeuren Jan en Geert Tinnemans.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top