Werken in de Microsoft Cloud

Beschrijving

Werken in de cloud. Wie doet het niet? U heeft een abonnement voor uw mobiele telefoon en hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. Zodra u iets opzoekt op internet, een app installeert of uw e-mail bijwerkt, ‘werkt’ u in de cloud. In het bedrijfsleven is ‘werken in de cloud’ een begrip aan het worden. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de werkzaamheden in de cloud uit te voeren.

Hoe zit dit nou precies?

Als ERP-/softwarespecialist bieden wij onze oplossingen aan op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo’n twee jaar geleden kwam Microsoft met een nieuw, alles-in-één pakket, speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf: Dynamics 365 Business Central Cloud. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om te werken en data op te slaan in de Microsoft Cloud-omgeving.

Net als bij een telefoonabonnement betaalt u een vast bedrag per maand om gebruik te maken van uw pakket. In dit blog willen wij u graag wat meer vertellen over Software as a Service, veiligheid van uw data en werken op het Microsoft Azure Platform.

business central product

Software as a Service
Dynamics 365 Business Central Cloud is een SaaS-oplossing. SaaS staat voor Software as a Service. Met een internetverbinding heeft u altijd en overal toegang tot uw meest actuele bedrijfsgegevens, waarbij de software zich aanpast aan de grote van uw scherm. Of u nu werkt op de computer, laptop, tablet of telefoon.

Door te werken in de cloud hoeft u niet meer te investeren in eigen server(s). U sluit een contract af voor een bepaalde tijd, waarbij u maandelijks het aantal gebruikers kunt opschalen naar behoefte. In de maandelijkse licentie zijn ook de kosten voor onderhoud en updates al verrekend. Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele functionaliteiten binnen uw pakket.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top