Het roer gaat om!

Transformatie in de binnenvaart

Actuele, grote thema’s in de binnenvaart zijn onder andere de nieuwe wetgevingen, de milieueisen, modal shift, personeelstekort en digitalisering. Alles wat met de toekomst van de binnenvaart te maken heeft is te vinden tijdens Maritime Industry 2020, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping ‘Next Level’. Het thema van Maritime Industry is dan ook ‘Het roer gaat om – transformatie in de binnenvaart’. Naast de bekende exposanten die zich reeds inspannen voor deze actualiteiten, is er nu ook het Paviljoen van de Toekomst en weer een interessante kennistheater. 

Het Paviljoen van de toekomst

Het Paviljoen van de toekomst is nieuw!
Het paviljoen van de toekomst focust zich op de toekomst van de binnenvaart. Alles wat te maken heeft met de verduurzaming maar ook de veiligheid van de binnenvaart wordt daar gepresenteerd met exposanten als Smash Smart Shipping, Sendo Shipping, de Maritieme Academie en Koedood. Het Paviljoen van de toekomst is te vinden op ‘Next Level’ en is opgezet in samenwerking met Smash Smart Shipping (Rijkswaterstaat). 

Focus op verduurzaming, innovaties en veiligheid
Wilt u op de hoogte worden gesteld van de laatste stand van zaken rondom smart shipping? Dan kunt u bij Smash terecht. Het programma van Smash! Smart Shipping faciliteert innovaties op het gebied van concurrentiekracht, veiligheid en duurzaamheid. 
Heeft u interesse in mooie innovaties in de binnenvaart? Sendo Shipping kreeg met hun laatste schip, de Sendo Liner, de titel ‘KNVTS Schip van het Jaar 2019’. Zij kunnen u veel leren over innoveren in de binnenvaart. 
Ook worden er nieuwe technieken tentoongesteld, zoals de solarboot door de Maritieme Academie. 

Next level
TB_05082019_731lowres

Kennistheater

Wilt u graag kennis opdoen over de actualiteiten in de binnenvaart, zoals digitalisering maar ook de nieuwe wetgeving en hoe u daar het beste op in kunt spelen? Maritime Industry biedt de mogelijkheid met het kennistheater! 

Het kennistheater is gratis te bezoeken voor bezoekers van Maritime Industry en bevindt zich bij het Paviljoen van de toekomst. Ook in het seminar programma zal het thema ‘transformatie in de binnenvaart’ als een rode draad dienen. Experts van de binnenvaart behandelen alle actualiteiten op het gebied van digitalisering, nieuwe Stage V emissie eisen, vergroening, personeelstekort en de modal shift. 

Klik op de button hieronder om de stand van zaken rondom het programma over de actualiteiten in de binnenvaart van het kennistheater in te zien. 

Scroll naar top