Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Optimaal netwerken

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de gehele maritieme sector. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in drie dagen tijd ruim 10.000 professionals. Samen met 400 exposanten vertegenwoordigt u de complete maritieme sector in de Benelux. Het expsantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw. De beurs biedt vele mogelijkheden om uw bedrijf in de spotlight te zetten.

Maak gebruik van deze kans en versterk uw positie binnen de branche. Mis het niet! Wie zien u graag (terug) als exposant tijdens Maritime Industry 2020.​

Nieuwe contacten leggen en relaties onderhouden

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de gehele maritieme sector. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in drie dagen tijd ruim 10.000 professionals.

Innovatie en inspiratie

Maritime Industry is al 15 jaar een begrip in de Benelux en daar zijn wij trots op. Trots op het ondernemerschap, de innovaties en samenwerkingen. In de stands, maar ook tijdens interactieve kennissessies en demonstraties ontdekt u de diversiteit van de maritieme sector.

Inspelen op actuele thema's

Tijdens de beurs tonen exposanten van Maritime Industry volop vernieuwingen en innovaties en wordt er ingespeeld op de huidige trends, zoals de emissie-eissen, vergroening en technische regelgeving. Hoe speelt u hierop in?