May 28, 29 and 30, 2024 | Evenementenhal Gorinchem

KROHNE Nederland B.V.

KROHNE Nederland B.V.

Over ons

Familiebedrijf KROHNE ontwikkelt, produceert en levert innovatieve en betrouwbare meetinstrumentatie. Opgericht in 1921 in Duisburg, Duitsland met wereldwijd eigen fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 60 landen.

Wij bieden industriële meetoplossingen voor verschillende industrieën, onze klanten bevinden zich in de olie & gas, water & afvalwater, chemie & petrochemie, voeding & dranken, energie, mineralen & mijnbouw en marine industrie.

KROHNE in Nederland
De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd in Dordrecht, op dezelfde locatie als ’s werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve en ultrasone flowmeters: KROHNE Altometer. Hier bevindt zich ook KROHNE’S eigen ijkcircuit. Per jaar worden er ± 60.000 instrumenten geproduceerd en gekalibreerd, variërend in diameter van 2.5 mm t/m 3 meter.

Maritieme industrie
De maritieme markt is een wereldwijde markt zonder grenzen. Met meer dan 60 jaar ervaring in de maritieme sector weet KROHNE Marine wat er nodig is om producten van hoge kwaliteit te leveren aan veeleisende scheepsexploitanten en scheepswerven overal ter wereld. Een exclusief netwerk van vertegenwoordigers en service agenten vertegenwoordigt KROHNE Marine in alle belangrijke scheepvaartknooppunten en landen met scheepsbouw.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top