28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

J.B. Hydraulics BV

J.B. Hydraulics BV

Over ons

Groothandel in hydrauliek componenten / Wholesaler of hydraulic components

Bij JB Hydraulics BV zijn wij er van overtuigd dat naast het leveren van een kwalitatief goed product het ook draait om service. De service die wij nastreven is een flexibel leveringsproces gericht op de wensen van onze klanten.

Een belangrijke wens van onze klanten is om orders vrijwel direct en compleet te leveren. Daarom passen wij onze voorraden hierop aan. Dit kan JB Hydraulics BV doen dankzij een nauwe samenwerking met diverse fabrikanten zoals Stauff, Dunlop Hiflex en Alfagomma.

Wij kunnen snel leveren dankzij onze eigen bezorgdienst of door middel van pakketdiensten.
Bovendien beschikken wij over medewerkers met de technische kennis om u te allen tijde te kunnen voorzien van uitgebreide productinformatie en deskundig advies.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling via:
T +31 (0)88 40 40 500 of info@jb-hydraulics.nl

Benieuwd welke producten we kunnen leveren? Bezoek dan onze website: www.jb-hydraulics.nl

Nieuws

Vacatures

TECHNISCH SPECIALIST HYDRAULIEK

Als technisch specialist ben jij één van de aanspreekpunten voor klanten en collega’s met een productinhoudelijke vraag. Je adviseert hen over de mogelijkheden en helpt bij het samenstellen van een bestelling. Dit kan bestaan uit een combinatie van losse artikelen, hydrauliekslangen of buizen.

Aangezien je vanuit de balie werkt ben je representatief en technisch onderlegd om klanten te helpen. Je bent inhoudelijk gekwalificeerd om alle processtappen uit te voeren en bent door je kennis & kunde een voorbeeld voor het team. Je draagt deze kennis graag over en motiveert collega’s. Je werkt zorgvuldig en zelfstandig en staat sterk in je schoenen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top