Waarom bezoeken?

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de maritieme sector. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 350 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

Wij heten u van harte welkom tijdens de drie beursdagen in Evenementenhal Gorinchem. Mis het niet! Wie zien u graag (terug) als bezoeker tijdens Maritime Industry 2023.

Maritime Industry

Thema dagen

Tijdens de beurs wordt op actuele thema’s ingespeeld. Onze exposanten tonen volop vernieuwingen, trends en innovaties. Maar ook kent Maritime Industry drie thema dagen. Op dinsdag worden diverse inspirerende kennissessies gegeven, bekijk ze hier. Op woensdag wordt het Career Event georganiseerd, waar een droombaan of ultieme stageplek te vinden is. Donderdag staat geheel in het teken van het goede doel: De Eendracht. 

Scroll naar top