Waarom bezoeken?

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de maritieme sector. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 350 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

Wij heten u van harte welkom tijdens de drie beursdagen in Evenementenhal Gorinchem. Mis het niet! Wie zien u graag (terug) als bezoeker tijdens Maritime Industry 2023.

Maritime Industry

Actuele themagebieden

Tijdens de beurs wordt op actuele thema’s ingespeeld. Zo kunt u het kennisprogramma bezoeken waar wordt ingespeeld op vergroening, emissie-eisen, personeelstekort en het veranderende klimaat. Daarnaast tonen exposanten tijdens Maritime Industry volop vernieuwingen, trends en innovaties.

Houd de pagina ‘Programma’ in de gaten voor het kennisprogramma tijdens de beurs. 

Kennis en innovatie

De beursvloer is vernieuwd en nog groter geworden waardoor u tijdens Maritime Industry een nog breder aanbod van de maritieme sector kunt terugvinden. Ook dit jaar zullen wij weer verrassende en vernieuwende elementen aan de vloer toevoegen voor een inspirerende beursbeleving.

Maritime Industry - innovatie
Scroll naar top