20, 21 en 22 mei 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Tijdens een beursbezoek aan Maritime Industry is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kunt u op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst ontvangt.

De volgende ochtend ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel invult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge

- Het groene licht gaat aan en u hoort een geluid.

2. U ontvangt de volgende ochtend alle verzamelde exposanteninformatie

EasyGo Smart Badge 3

Uw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

U weet perfect welke stands u bezocht heeft. U ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht heeft.

Scroll naar top