Haal extra rendement uit uw Badgelezer

Maak waardevolle leads van uw bezoekers
EasyGo Smart Badge
EasyGo Smart Badge 2

Wat doet uw badgelezer?

De badgelezer(s) die u als exposant ontvangt tijdens uw deelname zijn bedoeld om de bezoekerservaring nog beter te maken. Met deze lezers kunnen bezoekers op eenvoudige wijze informatie verzamelen over uw organisatie, producten en wellicht zelfs vacatures. Het aantal badgelezers dat u ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat u heeft gekozen. De badgelezer verstuurt informatie die u heeft geüpload in uw My Easyfairs profiel. Hiermee behoudt u zelf de regie over de informatie die u deelt met bezoekers.

Hoe werkt het?

Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) uw badgelezer op de stand op eenvoudige wijze scannen. Hierdoor ontvangen zij uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) de volgende ochtend via e-mail.

 

EasyGo Smart Badge 3

Uw voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Bezoekers die u niet heeft gesproken kunnen op simpele wijze uw product- en bedrijfsinformatie ontvangen via e-mail door simpelweg uw badgelezer te scannen met de badge die zij bij binnenkomst ontvangen.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die uw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Die gegevens kunnen ze heel eenvoudig delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren kunt u het gebruik van uw badgelezer combineren met de Visit Connect App (beschikbaar vanaf GoLeads). Hiermee bent u in de lead en scant u de badges van interessante bezoekers die u gesproken heeft tijdens uw deelname. In de app kunt u notities toevoegen en opmerkingen plaatsen zodat het opvolgen van gesprekken nog simpeler wordt. Stimuleer uw bezoekers daarnaast om ow badgelezer te scannen zodat u ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die u niet heeft gesproken. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium heeft, ontvangt u de lijst van de bezoekers die uw badgelezer(s) gescand hebben.

Vereenvoudig uw opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Hoe werkt de Smart Badge?

EasyGo uitleg

Wat moet u doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor u klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  3. Breng de badgelezer terug op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  4. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium heeft, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als u GoVisibility heeft, kunt u nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. Indien u tijdig upgrade, kunt u ook nog profiteren van andere features, zoals de Visit connect App. 

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top