Praktische informatie

Het is belangrijk dat u  zo goed mogelijk voorbereid bent bent op uw beursdeelname aan Maritime Industry. Alle praktische informatie omtrent bestellingen plaatsen, standhoudersbadges en op- en afbouwdagen hebben wij voor u verzameld.

 

COVID-19

Wij kijken er naar uit om u en uw relaties weer te mogen ontvangen op Maritime Industry. Uiteraard staat uw veiligheid en dat van uw relaties voorop. Daarom hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. Bekijk de maatregelen via de button hieronder. 

Wij maken uw deelname "Easy"

Wij maken het ‘Easy’ om tijdens de beurs producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten én om zaken te doen. Als exposant hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Haal meer uit uw deelname

EasyGo is een servicepakket voor alle exposanten.
Het pakket boost uw bereikbaarheid, zichtbaarheid en ROI.

In My Easyfairs vormt u uw persoonlijke bedrijfsprofiel, vindt u diverse documenten en kunt u bestellingen plaatsen voor uw stand.

Haal extra rendement uit uw badgelezer! 
Maak waardevolle leads van bezoekers tijdens de beurs.

Nodig uw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice.
De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business. 

Hoe kunt u uw deelname promoten?

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Scroll naar top