28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Misti

Misti

Over ons

Misti specialiseert zich vandaag in de Nieuwe Haven van Arnhem op twee gebieden, enerzijds het produceren van autolaadkranen, gangway kranen, davids en m.o.b. kranen en Bunkergieken op schepen, offshore of voor toepassingen aan wal. Anderzijds richt misti zich op telescopische spudpalen met speciale opties en standaard extra degelijke uitvoeringen.

Misti maakt met vakmensen degelijke producten met de service die in de scheepvaart mag worden verwacht.

Ons bedrijf heeft een flexibele, dynamische instelling en staat ten alle tijden voor u klaar om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Alles wordt in eigen huis ontworpen en met behulp van cad tekeningen wordt een ontwerp gemaakt zodat u een goede indruk kunt krijgen van het uiteindelijke product.

Nieuws

Vacatures

Vacature Allround lasser Misti B.V.

Als allround constructie werker bij Misti B.V. werk je mee in de plaatsing van spudpalen en scheepskranen. Alle kranen worden op maat gemaakt naar de smaak van de klant, dus het werk is nooit saai. Je haalt je werkplezier uit het werken met hoogstaande materialen aan scheepsvaart producten, en je collega’s natuurlijk! Jij bent een enthousiaste werker die ervaring heeft met ijzerwerk, elektra en hydrauliek. Wij bieden een fulltime functie met uitzicht op een vast contract

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top