28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Innovatieplein

Ontdek het Innovatieplein tijdens Maritime Industry

Dompel uzelf onder in de nieuwste en meest vooruitstrevende ontwikkelingen in de maritieme industrie tijdens onze allereerste editie van het Innovatieplein op Next Level, van 28 tot en met 30 mei. Dit is dé kans om de grenzen van maritieme innovatie te verkennen en u te laten verrassen door baanbrekende technologieën en oplossingen.

Stap de roltrappen op en ontdek de laatste producten, services en technologieën van diverse toonaangevende bedrijven. Het Innovatieplein biedt een uniek inzicht in de toekomst van de maritieme sector.

Wat kunt u verwachten?

  • Ontdek de meest innovatieve producten, diensten en oplossingen die de maritieme wereld te bieden heeft. Laat u inspireren door de creativiteit en het vakmanschap van toonaangevende bedrijven en ontdek hoe zij de toekomst van uw maritieme industrie vormgeven.
  • Stem met uw smartbadge voor de publieksprijs en beloon de meest toonaangevende innovatie met uw waardering. Uw stem telt en helpt om de meest opmerkelijke innovaties in de schijnwerpers te zetten.

Neem zeker een kijkje op het Innovatieplein op Next Level tijdens Maritime Industry en ontdek wat de toekomst in petto heeft voor de maritieme industrie. We zien u daar!

Ontdek de deelnemers

Scroll naar top