28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

NPS Driven
NPS Driven

NPS Driven

Over ons

NPS Driven
Powertrain technologieën voor vandaag en morgen

NPS Driven is de toonaangevende leverancier van generatoren en motoren, motoronderdelen en motoroplossingen voor industriële en maritieme markten. Ons team van ervaren ingenieurs en ontwerpers is gespecialiseerd in het leveren van kosteneffectieve oplossingen voor de meest uitdagende toepassingen. Onze focus ligt op Total-Cost-of-Ownership en prestaties, voldoend aan de strengste emissiewetgeving. Het team van NPS Driven assisteert onze klanten bij het creëren van rendabele toepassingen van motorische kracht.

We leveren betrouwbare, eersteklas producten voor topkwaliteit maritieme en industriële toepassingen. Aanvullend leveren wij een compleet scala aan diensten, waaronder ontwerp, engineering, fabricage, installatie en onderhoud. Ons uitgebreide assortiment bevat producten van bekende merken zoals John Deere, DAF/Paccar en Nanni.

Duurzame toekomst

Elektrificatie
NPS Driven heeft de ambitie om een sleutelrol te spelen in het vormgeven van een duurzamere toekomst en zet daarom vol in op elektrificatie. De traditionele, verbrandingsmotoren op fossiele brandstoffen maken gestaag plaats voor geavanceerde, fluisterstille en uiterst efficiënte elektromotoren. Ontdek hoe NPS Driven een pionier is in het stroomlijnen van onze toekomst door middel van elektrificatie.

Waterstof
Waterstof staat centraal in de transitie naar de verduurzaming van onze geliefde verbrandingsmotoren. Bij NPS Driven is een team van experts gedreven bezig met het transformeren van traditionele verbrandingsmotoren om ze naadloos op waterstof te laten lopen, zonder emissies. Hoewel er nog uitdagingen zijn om ze marktklaar en gecertificeerd te maken, zijn we vastbesloten dit doel te bereiken. Ontdek hoe NPS Driven waterstof als brandstof van de toekomst inzet.

We ontmoeten u graag op onze stand I 108

Nieuws

Vacatures

Inside Sales engineer

Als Inside Sales Engineer heb je zowel met bestaande klanten als prospects te maken. Je
weet de wensen van de klant te inventariseren en begeleidt zelfstandig het gehele proces van
offerte tot aan levering. Het uiteindelijke doel: een tevreden klant. Maar ook na levering is er nog regelmatig klantcontact over de applicatietest die moet plaatsvinden en/of vervolgopdrachten die hieruit voortkomen. Kortom, een uitdagende rol, waarbij er een goede
mix wordt gevraagd van commercie en techniek. Uiteraard wordt er niet verwacht dat je alle
technische kennis volledig beheerst. Je kunt hierin altijd terugvallen op collega’s binnen de NPS
organisatie.

Zie voor de volledige vacaturetekst: https://www.npsdriven.com/nl/vacancies/inside-sales-engineer/

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature of NPS
Driven? Geen probleem, neem gerust contact op met Ed Hes. Hij is bereikbaar via
telefoonnummer 06-51328604.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top