28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Koninklijke Binnenvaart Nederland

Koninklijke Binnenvaart Nederland

Over ons

Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) is dé brancheorganisatie voor de binnenvaart in Nederland, met een forse Europese invloed.

KBN is hét orgaan dat voor alle overheden en andere organisaties de vanzelfsprekende spreekbuis is namens de branche en voor haar leden. Koninklijke Binnenvaart Nederland zet zich in voor haar verschillende ledengroepen en voor de sector in het algemeen.

KBN is actief op de veel verschillende dossiers, zoals verduurzaming, modal shift, digitalisering en veiligheid. Ook is er veel aandacht voor infrastructuur, de nautisch/technische dossiers en tevens is er veel focus op werkgeversbelangen en arbeidsmarkt.

KBN werkt niet alleen voor, maar ook samen met leden, stakeholders en overheden aan een toekomstbestendige binnenvaart. Als dé branchevereniging van en voor de binnenvaart met onze brede achterban gebeurt dit werk op een voortvarende wijze. SAMEN VOORTVAREND!

KBN vertegenwoordigt verschillende soorten bedrijven in de binnenvaartsector, van klein tot groot in verschillende deelsectoren, zoals tankvaart, containervaart, droge landing, duw- en sleepvaart, personenvervoer en logistieke dienstverleners, om hun belangen te behartigen.

De diversiteit van onze leden zorgt voor een breed draagvlak voor onze activiteiten en belangenbehartiging.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top