28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Ads Propulsion BV

Ads Propulsion BV

Over ons

ADS van STIGT, Aandrijfspecialist.

ADS van STIGT is de naam van een nationaal en internationaal opererend bedrijf met kennis van aandrijving, een uitgebreid en modern programma en een groot magazijn met duizenden complete producten en onderdelen ondersteund door efficiënt uitgeruste werkplaatsen en een 24/7 service organisatie. Samen garanderen zij een optimale zorg voor ieder product nadat het is begonnen aan zijn lange levensduur.

Onze belangrijkste partners:
Masson, O&K Antriebstechnik, Carraro, Plöger, Horn, Geislinger, Schaller, Durst, ZF-Marine, Katsa en Verhoef EMC.

Nieuws

Vacatures

Service Engineer

Wat je doet als Service Engineer?
Klanten naar veilige haven loodsen. Afhankelijk van je ervaringsniveau en kennis van maritieme engineering, begin je meteen aan het grote werk of volg je een uitgebreid onboarding traject, waarbij je de ins & outs van onze oplossingen ontdekt. In dat laatste geval word je begeleid door ervaren collega’s. Zodra je de robuuste techniek begrijpt en beheerst (of, als je al ervaring hebt, direct) krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Goed om te weten: op welk niveau je ook instroomt, je werk heeft impact, want elke inspectie, reparatie en revisie die je uitvoert, houdt of brengt schepen op koers. Plus: je trekt Europa in. Elk jaar zijn er wel opdrachten waarbij we teams invliegen om ter plekke te onderzoeken wat het probleem veroorzaakt en om die issues te verhelpen. Dat maakt dit tot een aantrekkelijke rol voor technici die hun expertise in een uitdagende en grootschalige maritieme setting willen verbreden en verdiepen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Inside Support Engineer

Belangrijk werk, want jij zorgt er als Inside Support Engineer voor dat schepen snel worden voorzien van de juiste vervangende onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van service- en supportverzoeken van over de hele wereld. Je staat bellers, e-mailers en app gebruikers vriendelijk te woord (ongeveer 10% van je werk) en brengt veel tijd door in onze geautomatiseerde platformen. Bijvoorbeeld om het goede onderdeel te vinden en om aanvragen en orders administratief correct te verwerken, zodat we weten wat er gedaan is en wat er nog gedaan moet worden. De rol vraagt om Office-vaardigheden, want Excel is een van je belangrijkste tools. Verder verwachten we dat je een klantgerichte instelling combineert met technische affiniteit: als jij je niet op je gemak voelt in een technisch georiënteerde werkomgeving, wordt het lastig.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project Engineer

De project engineer is de schakel tussen de verkoopafdeling, technische dienst en magazijn. De werkzaamheden bestaan primair o.a. uit het in goede banen leiden en begeleiden van projecten vanaf het moment dat de opdracht wordt verkregen tot en met de inbedrijfstelling van het betreffende object. Het meedenken over complexe hybride aandrijfsystemen voor de scheepvaart en luxe jachtbouw.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top