Damen Marine Components
Concordia Damen

Damen Marine Components

Over ons

Roeren, stuurmachines, straalbuizen, lieren, besturings- en monitoringssystemen

Damen Marine Components (DMC) heeft meer dan 150 jaar ervaring als toeleverancier in de maritieme industrie. DMC is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van roeren, stuurwerken, besturings- en monitoringssystemen, lieren en straalbuizen. DMC heeft duizenden straalbuizen geleverd voor propellerdiameters van 500 tot 10.000 mm. DMC heeft fabrieken in Nederland, Gdansk-Polen en Jianying-China. De meeste producten worden ook daadwerkelijk in eigen beheer gebouwd, om zo de hoogste kwaliteit en korte communicatielijnen te garanderen. Voor het ontwerp van het totale productportfolio, inclusief Van der Velden® roeren en stuursystemen, onderhoudt DMC relaties met alle belanghebbenden in de markt, zoals onderzoeksinstituten, scheepswerven, naval architecten, vloot- en scheepseigenaren wereldwijd. Doordat DMC is aangesloten bij de Damen groep kunnen de meeste producten worden ontworpen aan de hand van ontwerp- en gebruikersdata van Damen schepen. Het unieke 24/7 internationale servicenetwerk zorgt voor ultieme service aan alle klanten wereldwijd.

Damen Marine Components: ‘Uw partner in verbeterde scheepsprestaties’
Lid van de Damen Shipyards Group.

Nieuws

Vacatures

MECHANICAL ENGINEER

Ben jij een enthousiaste en innovatieve Mechanical Engineer? Heb je passie voor de maritieme wereld en werk jij graag aan het ontwerp van hoogwaardige roeren en stuurmachnies? Dan zijn wij voor onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam op zoek naar jou!

Als Mechanical Engineer van roeren & stuurmachines ben je vooral bezig met mechanische constructies en hydraulische systemen. Je verdiept je in onze Engineering processen en denkt mee met verbetervoorstellen. Samen met het project/ sales team vertaal jij de technische specificaties tot een gedetailleerd ontwerp, door middel van het maken van mechanische en hydraulische calculaties en tekeningen. Hierbij houd jij rekening met de actuele regelgeving van classificatiebureaus, veiligheidseisen en eisen van de klant. Ook assisteer je sales, quality en productie bij technische vraagstukken.

Vacatureadvertenties bekijken »

AREA SALES MANAGER

Als Sales Manager die de internationale markt bedient, ben je verantwoordelijk voor de juiste en effectieve afhandeling van vragen, offertes en bestellingen van het DMC-productportfolio en in het bijzonder de ‘DMC Dynamics’ producten en diensten, het portfolio van DMC Dynamics omvat alle elektrische systemen en niet-tastbare gerelateerde producten (ingebedde firmware en software) binnen DMC.

In deze functie maak je deel uit van de verkoopafdeling, en ben je werkzaam voor Damen Marine Components Netherlands B.V. gevestigd in Hardinxveld-Giessendam.

De Sales Manager combineert technische kennis met uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Engelse taal met de juiste zakelijke instelling. Samen met de andere afdelingen zoals engineering, inkoop en andere verkoopafdelingen leiden jouw werkzaamheden tot goed gebudgetteerde offertes om het bedrijf van dienst te zijn bij het verwerven van nieuwe zakelijke kansen.

Vacatureadvertenties bekijken »

HYDRAULIEK MEDEWERKER

Ben jij een enthousiaste en zelfstandige Productiemedewerker met Hydrauliek kennis? Ben je op zoek naar een leuke nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij voor ons Productieteam met standplaats Hardinxveld-Giessendam op zoek naar jou! Kom jij ons team versterken?

Als hydrauliekmonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van hydraulische tanks binnen onze gloednieuwe productielocatie. Je werk bestaat uit onder andere: installeren en afstellen van componenten, verrichten van testen, aanbrengen van modificaties etc. Je houdt je ook bezig met het voorbereiden van onderdelen van te repareren systemen in de werkplaats. De werkzaamheden kunnen van mechanische, hydraulische aard zijn. Je werkt volgens een vastgestelde planning en geldende richtlijnen. Een veelzijdige job waarbij je je geen dag verveelt! Als hydrauliekmedewerker kom je terecht in een hechte club collega’s die gezamenlijk met veel verantwoordelijkheidsgevoel zorgen dat de producten met de beste kwaliteit de deur uit gaan.

Vacatureadvertenties bekijken »

SALES ENGINEER SERVICES

Als Sales Engineer Services ben je verantwoordelijk voor een correcte en effectieve afhandeling van (internationale) bestellingen en offertes voor reserveonderdelen, waarbij klanttevredenheid centraal staat. Het magazijn zorgt er vervolgens voor dat de onderdelen en componenten bij de eindgebruiker terecht komen.

Het betreft een functie gericht op het ondersteunen en uitvoeren van commerciële bedrijfsactiviteiten. De functie kent administratieve, commerciële, technische, beheersmatige en analytische aspecten, waarbij meerdere zaken tegelijkertijd aandacht behoeven. Vanuit de functie fungeert men veelal als vraagbaak voor klanten en collega’s. De uitvoering van de functie vindt veelal plaats in een kantooromgeving. De functie is gericht op commerciële taken en verantwoordelijkheden in combinatie met technische onderwerpen en administratieve taken en betreft een aantal aandachtsvelden. Heeft soms meerdere zaken tegelijkertijd onderhanden en schakelt zeer regelmatig om.

Vacatureadvertenties bekijken »

HR ASSISTENT

Het betreft een functie die gericht is op het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast is het sociale aspect kenmerkend, dat wil zeggen informatieverstrekking en/of voorlichting aan medewerkers. De HR Assistent ondersteunt de HR Manager en de HR Adviseur bij hun werkzaamheden. Daarnaast is er nog een HR assistent werkzaam op de afdeling die zorgdraagt voor het inwerken en voor verdere ondersteuning bij uitvoering van de taken.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top