28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Damen Marine Components

Damen Marine Components

Over ons

Roeren, stuurmachines, straalbuizen, lieren, besturings- en monitoringssystemen

Damen Marine Components (DMC) heeft meer dan 150 jaar ervaring als toeleverancier in de maritieme industrie. DMC is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van roeren, stuurwerken, besturings- en monitoringssystemen, lieren en straalbuizen. DMC heeft duizenden straalbuizen geleverd voor propellerdiameters van 500 tot 10.000 mm. DMC heeft fabrieken in Nederland, Gdansk-Polen en Jianying-China. De meeste producten worden ook daadwerkelijk in eigen beheer gebouwd, om zo de hoogste kwaliteit en korte communicatielijnen te garanderen. Voor het ontwerp van het totale productportfolio, inclusief Van der Velden® roeren en stuursystemen, onderhoudt DMC relaties met alle belanghebbenden in de markt, zoals onderzoeksinstituten, scheepswerven, naval architecten, vloot- en scheepseigenaren wereldwijd. Doordat DMC is aangesloten bij de Damen groep kunnen de meeste producten worden ontworpen aan de hand van ontwerp- en gebruikersdata van Damen schepen. Het unieke 24/7 internationale servicenetwerk zorgt voor ultieme service aan alle klanten wereldwijd.

Damen Marine Components: ‘Uw partner in verbeterde scheepsprestaties’
Lid van de Damen Shipyards Group.

Nieuws

Vacatures

Magazijnmedewerker

Ben jij een enthousiaste, vaardige en innovatieve magazijnmedewerker? Ben je op zoek naar een leuke nieuwe werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken op onze locatie in Hardinxveld-Giessendam. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. De producten waar je het meest mee zal werken zijn grote scheepsontwerpen en verschillende onderdelen van scheepsproducten.

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de inslag, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen. Je registreert de binnenkomende- en uitgaande goederenstromen. Draagt zorg voor onder meer het beheren van het magazijn en het wegbrengen en ophalen van onderdelen ten behoeve van monteurs, leveranciers, reparatiebedrijven en magazijn. Daarnaast ben je als Magazijnmedewerker verantwoordelijk voor het bewaken van de voorraad in het systeem, opslag van de producten, materialen, goederen en/ of apparatuur en het bijhouden en organiseren van het transport.

Vacatureadvertenties bekijken »

Servicemonteur Installaties

Voor de ondersteuning van onze Serviceafdeling zijn we op zoek naar een allround Servicemonteur Installaties. Heb je een passie voor scheepsreparatie en kennis van Hydraulisch-en Mechanische installaties aan boord van schepen? Draai jij je hand niet om voor het verhelpen van storingen aan installaties en/of systemen van uiteenlopende aard? Reageer dan snel en stap bij ons aan boord! Je richt je vooral op het installeren, onderhouden en/of het verhelpen van storingen aan werktuigkundige installaties aan boord van schepen, waarbij de nadruk ligt op hydraulisch en mechanische installaties. Als Servicemonteur Installaties voer je inspecties uit aan stuurmachine-installaties conform de ESTRIN- richtlijnen. Daarnaast voer je de nodige reparaties zelfstandig uit.

Vacatureadvertenties bekijken »

Hydrauliek Medewerker

Als hydrauliekmonteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van hydraulische tanks binnen onze gloednieuwe productielocatie. Je werk bestaat uit onder andere: installeren en afstellen van componenten, verrichten van testen, aanbrengen van modificaties etc. Je houdt je ook bezig met het voorbereiden van onderdelen van te repareren systemen in de werkplaats. De werkzaamheden kunnen van mechanische, hydraulische aard zijn. Je werkt volgens een vastgestelde planning en geldende richtlijnen. Kortom: een veelzijdige job waarbij je je geen dag verveelt! Als hydrauliek medewerker kom je terecht in een hechte club collega’s die gezamenlijk met veel verantwoordelijkheidsgevoel zorgen dat de producten met de beste kwaliteit de deur uit gaan en de klant tevreden is. Je draagt echt je steentje bij aan de continuïteit van ons bedrijf!

Vacatureadvertenties bekijken »

Electrical Service Engineer

De Electrical Service Engineer voert zelfstandig in binnen- en buitenland reparaties, inbedrijfstellingen, proefvaarten en veiligheidskeuringen uit aan boord van binnenvaart- en zeeschepen. Het betreft technische functies die gericht zijn op de coördinatie en/of uitvoering van de installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud van (onderdelen van) installaties. De functies bevatten analytische elementen en kenmerken zich door de hoge mate van accuratesse bij de uitvoering van de werkzaamheden. De functie is gericht op assistentie of teamdeelname bij installatie, inbedrijfstelling, reparatie en revisie, waarbij de nadruk ligt op toepassing van enkele besturingstechnieken. Werkt aan diverse projecten, schakelt binnen een project steeds om op andere deelaspecten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top