Naval Inland Navigation

Over ons

Naval Inland Navigation is een Belgisch/Nederlands bevrachtingskantoor met een vervoerscapaciteit van 126000 ton. We beschikken over een vloot van 35 dubbelwandige tankschepen met een capaciteit tussen 1600 en 8700 ton.

Onze kantoren zijn gevestigd in :
• Halsteren – Nederland
• Wijnegem – België

Naval is een jong en fris bedrijf dat werd opgericht in 2016 en op een tijdspanne van 3 jaar enorm gegroeid is dankzij ons ambitieus en zeer gemotiveerd team. Onze mensen staan 24/7 klaar voor u, zowel aan boord als op kantoor.
Kwaliteit en veiligheid dragen we hoog in het vaandel en de klant staat centraal! Dit wordt vertaald onder de term NAutic VALue (NAVAL).

Onze core business is het bunkeren van zeeschepen en het transporteren van minerale oliën en stookolie van en naar raffinaderijen en opslagplaatsen. Uiteraard staan wij de scheepseigenaren ook bij bij het managen van hun schip en garanderen we 100% transparantie.

Naval hecht ook veel belang aan het milieu: 75% van de vloot heeft een Green Award en gezien de aard van de goederen, is het zero spill focuspunt van groot belang. We wensen geen toegevingen te doen op vlak van veiligheid en kwaliteit!

Ons motto: What we say, is what we do!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top