Shipyard Rotterdam

Over ons

Shipyard Rotterdam is een zelfstandige werf in de haven van Rotterdam. De werf is de huiswerf van de KRVE Rotterdam Boatmen en is oorspronkelijk opgericht om de vloot van de KRVE te servicen en vernieuwen. De werf heeft de nodige ervaring in huis mede door het 125 jaar bestaan van de KRVE.

Wij vervaardigen in staal, aluminium en RVS. Of het nu gaat om geavanceerde werkschepen of luxe jachten, bij ons bent u aan het juiste adres. De schepen kunnen onder iedere gewenste classificatie worden gebouwd. Refits/casco reparaties en onderhoudswerkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden. De werf werkt 24/7 indien nodig en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Wij hebben eveneens een exclusieve dealership met John Deere en een exclusieve partnership met Humphree

Nieuws

Havenbedrijf Rotterdam

Zij zorgen ervoor dat de vloot van het Havenbedrijf Rotterdam kan blijven varen en de haven 24/7 kan blijven doordraaien. Trots op onze monteurs en blij met de fijne samenwerking met het Havenbedrijf!

Lees meer »

Vacatures

DIESELMONTEUR SCHEEPSBOUW – (FULL-TIME)

Shipyard Rotterdam is een moderne scheepswerf met een oer-Rotterdamse werkwijze. Wij staan direct klaar voor onze klanten, we maken producten van hoge kwaliteit en leveren goede nazorg. Het team heeft een grote naam in de maritieme wereld. Onze werkzaamheden zijn o.a. onderhoud, reparatie en nieuwbouw van werkschepen, nieuwbouw van jachten en scheepsbenodigdheden.

Shipyard Rotterdam is gelieerd aan de KRVE Rotterdam Boatmen en aan ShoreTension B.V. Op de volgende sites vind je meer informatie over wie wij zijn en de werkzaamheden die wij uitvoeren: www.shipyardrotterdam.nl, www.krve.nl, www.shoretension.com.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een (eerste) dieselmonteur om ons werkplaatsteam te versterken. In deze functie hou je je bezig met het opsporen en verhelpen van storingen, onderhoud en reparatie van scheepsmotoren en bijbehorende installaties in het vaartuig.

Vacatureadvertenties bekijken »

INKOPER / WERKVOORBEREIDER (FULLTIME)

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een inkoper / werkvoorbereider. We vinden het belangrijk dat je in ons team past en het leuk vindt om te leren. Daarnaast wil je graag klanten en collega’s helpen en je durft zelf beslissingen te nemen.

Taken die onder andere in jouw pakket zitten zijn:

inkopen tegen goede voorwaarden, inclusief de volledige inkoopadministratie; goede contacten onderhouden met leveranciers; zorgen voor tijdige levering van benodigde materialen voor de projectleiders; actueel inzicht in en administratie van projecten wat betreft urenregistratie, voortgang en de financiële resultaten i.s.m. de controller; het opstellen van offertes en verkoopcontracten.

Vacatureadvertenties bekijken »

ELEKTROMONTEUR M/V – (FULL-TIME)

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een elektromonteur met ervaring in de scheepsbouw om ons werkplaats team te versterken. We vinden het niet alleen belangrijk dat je in het team past en het naar je zin hebt in je werk, maar ook dat je het leuk vindt om te leren, klanten en collega’s wilt helpen en zelf beslissingen durft te nemen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top