28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

TMLG Binnenschifffahrtsreederei & Personalservice

TMLG Binnenschifffahrtsreederei & Personalservice

Over ons

Hoewel wij sinds februari 2018 fungeren als binnenvaartrederij en personeelsservice, zijn wij sinds 2008 al actief op het gebied van scheepsvaart. Wij bieden bijbaantjes aan, werk in vast dienstverband of arbeidsbemiddeling voor een eenmalige toeslag.
In relatief korte tijd hebben wij meer bereikt dan andere, vergelijkbare bedrijven. We beschikken over alle (verplichte) certificaten, licenties en vergunningen om legaal te kunnen fungeren als uitzendbureau (als enig bureau in de EU). Tot op heden hebben wij 100 vaste werknemers en 50 zelfstandigen in dienst. Daarnaast bieden wij ook Zwitserse en binnenkort ook Luxemburgse arbeidsvoorwaarden aan.
Wij hebben meerdere vestigingen, waarvan één in Slowakije, in de stad Hlohovec. Hier bevindt zich het hoofdkantoor van ons bedrijf. Zes vaste werknemers die in deze vestiging werken, zijn verantwoordelijk voor de boekhouding, human resources en de logistiek. De tweede vestiging bevindt zich in Tsjechië, in Děčín, niet ver van de scheepsvaartschool, met wie wij nauw samenwerken. In deze vestiging werken drie werknemers die verantwoordelijk zijn voor de communicatie met de cliënten en ook human resources en de logistiek. Daarnaast bevindt zich in Děčín het grootste deel van onze vloot. Als laatste hebben wij ook een vestiging in Zwitserland en in Luxemburg.
Wij verheugen ons op een lange en succesvolle samenwerking TMLG s.r.o.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top