28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

AutoMooring Solutions lanceert de Rope Picker Robot (R.P.R)  @Maritime Industry Conference 2024
Sensor Maritime

AutoMooring Solutions lanceert de Rope Picker Robot (R.P.R) @Maritime Industry Conference 2024

"Revolutioneer afmeeroperaties met de nieuwste innovatie van AutoMooring Solutions: de Rope Picker Robot (R.P.R). Ontdek hoe deze baanbrekende technologie efficiency en veiligheid zal transformeren tijdens de Maritieme Industrie Conferentie 2024.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voorop lopend in innovatie in de maritieme industrie, onthult AutoMooring Solutions de nieuwste baanbrekende technologie, de Rope Picker Robot (R.P.R), tijdens de langverwachte Maritime Industry Conference 2024. Hiermee tonen ze de cutting-edge vooruitgang in maritieme technologie en oplossingen, wat een significante sprong voorwaarts betekent in automatisering en efficiëntie binnen de maritieme industrie.

De Rope Picker Robot (R.P.R) staat klaar om afmeeroperaties te revolutioneren met zijn geavanceerde mogelijkheden. Ontworpen om het ingewikkelde proces van aanmeren en afmeren te automatiseren.

Tijdens de onthulling op de Maritieme Industrie Conferentie 2024, geven vertegenwoordigers van AutoMooring Solutions een uitgebreide live demonstratie van de functionaliteit van de R.P.R en benadrukken ze zijn potentieel om afmeerprocessen binnen de maritieme industrie te transformeren.

De introductie van de Rope Picker Robot (R.P.R) onderstreept het streven van AutoMooring Solutions naar innovatie en efficiëntie in de maritieme sector. Terwijl de industrie blijft profiteren van technologische vooruitgang om evoluerende uitdagingen aan te gaan, springt de R.P.R eruit als een baanbrekende oplossing die klaar staat om afmeeroperaties opnieuw vorm te geven en de algehele operationele prestaties in het maritieme domein te verbeteren.

– Stand: C401
– Locatie: Evenementen Hal Gorinchem – Franlinken weg 2 4207HZ Gorinchem
– Tijden: 13:00 tot de met 21:00
– Datum: 28,29,30 Mei

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top