28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Ambassador of Vietnamese Embassy visits Royal Van der Leun
Van der Leun Installatiebouw BV

Bezoek Vietnamese Ambassade aan Royal Van der Leun

We hadden de eer om de Ambassadeur en Raadgever van de Vietnamese Ambassade te ontvangen op onze hoofdvestiging in Sliedrecht.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We hadden de eer om de Ambassadeur en Raadgever van de Vietnamese Ambassade te ontvangen op onze hoofdvestiging in Sliedrecht.

Amabassadeur Dhr. Ngo Huong Nam en Raadgever Mvr. Vo Thi Ngoc Diep namen de tijd en kregen een presenatie over ons bedrijf van CEO Martin den Breejen en Account Manager Lennart Ames.

Hierna gaven onze collega’s, aangevuld met Manager Sales Stefan van der Leun een rondleiding door onze faciliteiten, met highlights als: ons geüpgraded Energy Management Systeem, onze drukke werkplaatsen, de nieuw ontwikkelde app Scio, the vele modelschepen van succesvolle projecten, de solarboat van TU Delft en uiteraard sloten we af voor ons pand, poserend bij de gehesen Vietnamese vlag.

Onze band met Vietnam is sterk. Volgend jaar vieren we het 10-jarig jubileum van Van der Leun Vietnam, mét een grote opening van het gloednieuwe pand, een mijlpaal waar we zeer trots op zijn!

We danken Dhr. Nam en Mvr. Diep voor hun tijd en getoonde interesse in onze bedrijven.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top