28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Microsoft Partner status renewed for another year
3fifty B.V.

Microsoft Partner status verlengd

Onze Microsoft Solutions Partner status op de Azure specialisatie is verlengd.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Als Solutions Partner voor Digital en App Innovation (Azure) demonstreren wij breed vermogen om onze klanten te helpen bij het bouwen, uitvoeren en beheren van applicaties in meerdere clouds, on-premises en at the edge, met de tools en frameworks naar keuze van onze klant.
Als Solutions Partner voor Infrastructure (Azure) tonen wij aan dat wij onze klanten helpen bij het versnellen van de migratie van belangrijke infrastructuur-workloads naar Microsoft Azure.

Sinds oktober 2022 zijn de partnerkwalificaties van Microsoft veranderd van Gold of Silver partner naar zes verschillende Microsoft Solution Partner Designations. Voor elke designation is het vereist om minimaal 70 van de 100 punten te halen om te kunnen te kwalificeren. Met de designations Digital & App Innovation en Infrastructure heeft 3fifty zich in 2 van de 4 Azure expertisegebieden gekwalificeerd. Naast de kwalificatie voor de twee Solutions Partner Designations heeft 3fifty ook specialisaties behaald voor Windows Server and SQL Server Migration en Azure Virtual Desktop (AVD).

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top