28, 29 en 30 mei 2024 | Evenementenhal Gorinchem

ODS Metering Systems sterk op de bunker markt.
ODS Metering Systems B.V.

ODS Metering Systems sterk op de bunker markt.

ODS Metering Systems heeft (als bekend leverancier van diverse soorten flowmeters en kalibratieservices) zijn krachten gebundeld met een gerenommeerde coriolis meter leverancier, specifiek gericht op de MFM (Massa Flow Meting) voor barges.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ODS staat al jaren bekend als de specialist op het gebied van ijkwaardige (MID) meetsystemen, de kracht van ODS zit onder andere in het vertalen van de uitgebreide en soms ingewikkelde wet- en regelgeving op het gebied van MID, naar een totaaloplossing voor de klant. Het ODS-meetsysteem, ontwikkelt met de coriolis meter fabrikant, richt zich specifiek op de Massa Flow Meting voor barges. Het bewezen en effectieve systeem kenmerkt zich door de eenvoudige manier van gebruik, een uitgebreide training is niet noodzakelijk.
Ook kan ODS het onderhoud uit handen nemen en zorgen dat optimaal aan de wettelijke verplichtingen wordt voldaan. Door middel van afspraken over periodieke controles (op locatie) kunnen er snelle en betrouwbare oplossingen geboden worden op het gebied van onderhoud, nulstellen (2x per jaar verplicht) en kalibreren. Een stukje ontzorgen van de klant, wat de levensduur van het bunker systeem verlengt en onverwachte storingen minimaliseert.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top