Maritime Industry doet oude tijden herleven met geslaagde editie

GORINCHEM – De zestiende editie van de vakbeurs Maritime Industry is op 17, 18 en 19 mei in Evenementenhal Gorinchem succesvol verlopen, zo laat beursorganisator Easyfairs weten. In totaal 370 exposanten presenteerden zich aan ruim 7.000 bezoekers. “Het was fantastisch om elkaar na zo’n lange tijd eindelijk weer te zien op Maritime Industry. De sfeer was direct als vanouds, daar waar deze beurs en de maritieme sector ook bekend om staat”, zegt Malou Peters namens Easyfairs.

Maritime Industry is de grootste en meest complete vakbeurs in Nederland voor de binnenvaartsector. Elk jaar komen hier duizenden bezoekers op af om enerzijds relaties te onderhouden en anderzijds nieuwe producten en innovaties te ontdekken. Peters: “Sinds jaar en dag is Maritime Industry misschien wel één van de meest gezellige beurzen die wij mogen organiseren in Evenementenhal Gorinchem. De sfeer is altijd zo positief en vertrouwd. In de afgelopen twee jaar kon de vakbeurs helaas niet doorgaan, maar hierdoor was het verlangen om elkaar weer te zien nog groter dan voorheen. Het waren drie fantastische beursdagen.”

Exposanten hadden dit jaar uitgepakt met veel eigen standbouw en over belangstelling mocht men niet klagen. Bij diverse stands was het gezellig druk en drie dagen lang een komen en gaan van bezoekers. Traditiegetrouw werd de tweede beursdag afgesloten met een geslaagde exposantenborrel in de binnentuin. Het omvangrijke kennistheater op Maritime Industry viel in de smaak bij de bezoekers, gezien de belangstelling voor alle presentaties en sessies. “Kijkend naar de kwaliteit van onze bezoekers zijn we dit jaar tevreden. Ook zagen we dat bezoekers langer op de beurs bleven dan voorheen. Het positieve gevoel over deze editie werd eveneens bevestigd door het feit dat maar liefst 200 exposanten al tijdens de beurs hun deelname voor 2023 hebben gereserveerd”, besluit een trotse Peters.

De zeventiende editie van Maritime Industry is op 23, 24 en 25 mei 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.maritime-industry.nl.

Scroll naar top