Waarom deelnemen?

Maritime Industry biedt u de mogelijkheid om uw relaties in de maritieme sector te versterken en uw bedrijf in de spotlight te zetten onder de juiste doelgroep. Maak gebruik van deze kans om optimaal te netwerken in een laagdrempelige sfeer met ruim 10.000 professionals uit de maritieme sector!

 

Uw beursdoelen zijn belangrijk

Nieuw: integraal onderdeel van uw deelname aan Maritime Industry is EasyGo. EasyGo is een servicepakket waarmee de exposant zijn of haar zichtbaarheid, bereikbaarheid en ROI verhoogd. Voor iedere beursdoelstelling is er een passend pakket!  

Wij zijn blij dat we iedereen weer mogen ontvangen op Maritime Industry.
Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. Uiteraard stellen we u daarvan al graag op
de hoogte.

Promotiefoto bezoekers 2

Wie is de bezoeker?

Ruim 74% van de bezoekers geeft aan Maritime Industry voornamelijk te bezoeken om nieuwe contacten te leggen of bestaande relaties te onderhouden binnen de maritieme sector. De beurs kent dan ook een divers bezoekersprofiel.

 

Uw bedrijf op Maritime Industry?

Wilt u uw bedrijf én uw merken, producten of diensten onder de aandacht brengen bij professionals uit de maritieme sector?

Scroll naar top